Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krutá smrt muže (†45) v Zábřehu: Zkracoval si cestu, nabodl se na bránu!

Autor: Pavel Ryšlink - 
6. května 2021
21:08

Přelezením zavřené brány na konci pasáže si chtěl minulý týden uprostřed noci zkrátit cestu muž (†45) v Zábřehu. Když se na ni vyhoupl, nabodl se na hrot na jejím vrcholu. Než ho ráno našli první kolemjdoucí, zemřel.

Hned na počátku vyšetřování policisté vyloučili, že by se na jeho smrti podílela další osoba. Nejpravděpodobnější příčinou neštěstí byla úspora pár kroků. Brána, přes kterou přelézal, je na konci pasáže spojující ulice Žerotínovu a Valovou. „Přes den bývá otevřená, ale na noc se zamyká,“ uvedla mluvčí zábřežské radnice Lucie Mahdalová a varovala, že prostor nad ní je velmi úzký.

Krást nešel

Policisté už vyloučili spekulace, že se pokoušel někam vloupat. „Byť šlo o osobu s trestní minulostí, v souvislosti s jejím úmrtím neevidujeme žádné oznámení o narušení jakéhokoliv objektu,“ konstatovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. „Ke zjištění příčin úmrtí byla nařízena pitva. Prvotním šetřením jsme vyloučili, že by se na mužově úmrtí podílela další osoba. Veškerými okolnostmi tohoto případu se nadále zabýváme,“ dodala Vybíhalová. 

Muž zřejmě zemřel jen kvůli úspoře několika kroků. Pokud by obešel blok domů, byla by jeho cesta dlouhá 176 metrů. Zkratkou přes pasáž je to 92 metrů, tedy o 84 méně.

 

levandulova ( 7. května 2021 07:20 )

Darwin

diskutujici ( 7. května 2021 05:26 )

Proč ne? Je třeba ukazovat, jací jsou někteří idi oti.

e.lesanova ( 6. května 2021 21:44 )

Focení mrtvých a dávat na soc. sítě a do médií jako nový kulturní trend??? Příbuzní by měli podat žalobu a vysoudit pořádný balík....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání