Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čech se na Slovensku otrávil tekutinou z bandasky: Místo pálenky s kamarádem popíjel nemrznoucí směs!

Autor: ran - 
19. dubna 2021
17:52

Na samotě nad slovenskou obcí Čekovce zemřeli dva muži (†56, †63), omylem se intoxikovali požitím tekutiny, která rozhodně nebyla určená k pití! Do domu ji přinesl jeden z nich, podle informací slovenských médií se jednalo o Čecha.

První muž žil na usedlosti nad obcí se svojí matkou a dvěma sestrami. Večer za ním přišel jeho kamarád soused a přinesl s sebou kanystr s podivnou tekutinou. Když k ní přivoněli, usoudili prý, že se jedná o domácí pálenku. Podle mužovy sestry pak z nádoby celý večer popíjeli.

Že je něco v nepořádku, se zjistilo až druhý den ráno. Muži se totiž zavřeli před zraky žen a obsahu kanystru se oddali za zavřenými dveřmi. Podle výsledků expertizy, kterou policie nechala udělat, se ovšem nejednalo o žádnou domácí pálenku, nýbrž nemrznoucí směs.

„Zavřeli se tam a ráno jsem je našla oba mrtvé. Bratr byl v křesle a ten druhý ležel na posteli,“ řekla pro televizi JOJ sestra majitele domu. „Příčinou smrti je intoxikace nemrznoucí kapalinou,“ potvrdila výsledky expertizy policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Sestra mrtvého se pro kamery televize podivila, proč bratr obsah přineseného kanystru rovnou nevylil. „Soused něco donesl, nevěděla jsem, co to je, já jsem to nepila, ani jsem to neviděla,“ uvedla žena. Vyšetřování tragické smrti obou mužů policie nadále prošetřuje.

Video  Čech si myslel, že se sousedem popíjí pálenku, byla to ale nemrznoucí směs! Oba zemřeli.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání