Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chtěl brutálně zavraždit svou ženu, ta mu odpustila a chce ho zpátky domů!

Autor: rix - 
12. dubna 2021
20:47

Na svou manželku zaútočil muž nožem na Slovensku už minulý rok v červnu. Po dopadení násilníkovi hrozilo až 25 let vězení. Soud ho nakonec poslal do vazby na osm let. Manželka se ale teď vyslovila, že svého muže chce zpět hned!

Přitom mohl být její muž zároveň jejím vrahem. Jeho nůž totiž napáchal v ženině těle ohromné škody. Poškozené měla plíce, bránici i tepnu. Hrobníkovi z lopaty uprchla jen díky včasnému zásahu záchranářů.

Před pokusem o vraždu se v obci Smižany hojně popíjelo. Zraněná manželka uvedla, že si kvůli alkoholu nic nepamatuje. Podle jejího muže, kterého krátce po útoku zadrželi policisté po honičce na poli, mu byla žena dlouhá léta nevěrná, a to s bezdomovcem. Ta podle server noviny.sk tvrzení popírá. „Vymysleli si to na mě, že jsem byla s chlapem, ale byla jsem celou dobu tady."

Video  Pokus o vraždu na Slovensku  - noviny.sk
Video se připravuje ...

Přesto chce žena svého násilnického manžela zpět domů - dokonce mu pokus o vraždu odpustila. Soud ale ne. Její muž se ke skutku přiznal a rozsudek je pravomocný, uvedla mluvčí soudu v Košicích Anna Pančurová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání