Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Honička s policisty stála mladého muže život: Nezvládl rychlou jízdu a s autem se zřítil z mostu

Autor: štt - 
5. dubna 2021
13:37

Záchranáři zasahovali na silnici u slovenské obce Chynorany v okrese Partizánske. Bojovali o život 30letého muže, který tam havaroval. Kvůli přestupkům v minulosti přišel o řidičský průkaz, a když v sobotu večer uviděl policisty, dupl na plyn. Za vesnicí však nezvládl zatáčku a auto skončilo na střeše.

V sobotu vpodvečer chtěli policisté zkontrolovat řidiče osobního auta z důvodu nepřiměřené rychlosti. Ten se před strážníky vydal na útěk, ale řízení v nepřiměřené rychlosti nezvládl. Honička stála 30letého muže život. O incidentu informovala slovenská televize Joj.

"V okamžiku, kdy si řidič všiml policistů, ještě více zrychlil, přičemž nezvládl řízení a na cestě mezi obcemi Chynorany a Nedanovce v zatáčce na mostě spadl z výšky cca 8 metrů a auto se převrátilo na střechu," informovali policisté na sociálních sítích. 

Policisté začali trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Mrtvému muži odebrali krev na zjištění přítomnosti alkoholu či jiných omamných látek. Dopravní nehoda je ve stádiu vyšetřování. Policie zároveň doplnila, že muž měl do roku 2024 soudem zakázáno řídit.

offline ( 5. dubna 2021 17:23 )

Na Slovensku se řidiči se zákazem bojí, protože by šli sedět. U nás se mohou bát leda toho, že dostanou jen další zákaz řízení.

MAMKA2316 ( 5. dubna 2021 17:21 )

OPRAVA !§NEZASTAVI A UJIŽDI TAK BY MĚLI POLICISTÉ POUŽIT ZBRAN ALE TAK ABY NIKOMU JINÉMU NEUBLIŽILI !!!§

MAMKA2316 ( 5. dubna 2021 17:18 )

VENCEL TROUSIL !!!
TVRDĚ NA NĚ ZASTAVI TAK MAJI POUŽIT STŘELNOU ZBRAŇ !!KOLIK NEVINNÝCH DĚTI A DOSPĚLÝCH MUSI ZEMŘIT ROČNĚ K VŮLI OPILCŮM A FEŤAKŮM ZA VOLANTEM A KOLIK POLICISTŮ !!!! KDO ODMITNE DECHOVOU ZKOUŠKU NA ALKOHOL NEBO TEST NA DROGY BY MĚL AUTOMATICKY DOSTAT DESET PROCENT S PLATU NA TŘI ROKY A SEBRANÉ ŘIDIČSKÉ OPRAVNĚNI NA 3 ROKY !!!!!!

Jan Toth ( 5. dubna 2021 15:56 )

Hlavne pán debil mal zastaviť na prvý signál....o jedného dementa menej na svete... žiaden rešpekt ani ľútosť... šťastie že zabil iba seba a nie niekoho nevinného...Darwin by mal z neho radosť

wenzel trousil ( 5. dubna 2021 15:08 )

Kolik lidi musi jeste zemrit nez ceskym "Cowbojum" co maji "pomahat a chranit" dojde , ze kazde vozidlo se da ZASTAVIT i civilizovane!! Kazde jednou zastavi! Takovehle honicky jen pusobi a znasobuji nebezpeci i pro verejnost neb takto misto jednoho silence se predvadi hned silenci dva!!! REkl bych ze tohle je Ceska specialita...V Nemecku sem to za 30 let jeste nezaregistroval. Pokud nepocitam serial COBRU 11 .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání