Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt páru, na jejichž auto spadla sekvoj: Rodiče po sobě nechali pět sirotků

Autor: jžk - 
31. března 2021
10:10

Manželský pár postihla smrtelná nehoda, když na ně při jízdě v autě spadl strom. Jessica a Jake Woodrufovi zanechali na tomto světě pět dětí, které se teď musí vyrovnat se smrtí obou rodičů.

Mnohonásobná maminka zrovna oslavila pětačtyřicáté narozeniny, než nasedla se svým manželem do auta a společně se vydali na svou poslední cestu. Podle informací z dobročinné stránky GoFundMe, kam můžete i vy přispět na finanční zajištění sirotků, jeli po dálnici 199 poblíž Kalifornského národního parku.

Nešťastnou náhodou v oblasti, kterou projížděli, zrovna padal 53 metrů vysoký strom a zasáhl přímo jejich auto. „Jedná se o šokující a nečekanou tragédii a to, že šlo o nehodu, jen znesnadňuje přijmout tuto skutečnost,“ citoval webový zpravodaj New York Post příspěvek na GoFundMe. „Jejich děti čelí zničující realitě, kdy jim byli oba rodiče vytrženi ze života ve zlomku vteřiny,“ stálo dále v textu.

Úřady nyní vyšetřují, co pád mohutné sekvoje způsobilo. „Jedná se o velmi zalesněnou oblast,“ řekla mluvčí Kalifornské dálniční hlídky SF Gate. „Stromy tady rostou všude. Porost je zde starý, ale nemáme tušení, proč tento konkrétní strom spadl,“ dodala. Pěti nešťastným potomkům Woodrufových však rodiče už nikdo nevrátí.

VIDEO: Marcela Tobiášová: Inspiruji druhé, aby se stali pěstouny  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání