Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sympatickou Christine (†24) znásilnili a zavraždili: Údajní pachatelé po činu „dováděli“ na Miami Beach

Autor: ran - 
27. března 2021
17:08

Christine Englehardtovou (†24) našli v hotelovém pokoji v americkém Miami Beach mrtvou, když byla ve městě na jarních prázdninách. Byla polonahá a zdrogovaná, před smrtí ji někdo znásilnil. Údajní pachatelé přitom další den bezstarostně chodili lidem do záběrů, když se na pláži fotili!

 

Ze znásilnění studentky na jarních prázdninách policie obvinila dva muže, jsou jimi Evoire Collier (21) a Dorian Taylor (24), oba ze Severní Karolíny. Lidé v Miami Beach, kde k neštěstí došlo, na pátek zorganizovali ve spolupráci s místními úřady velkou akci proti násilí, napsal web deníku New York Post.

Tělo mladé ženy  z Pensylvánie bez známek života se našlo v pokoji místního hotelu Albion. Oba později zadržené muže zachytily v hotelu kamery právě v době, kdy Christine zemřela. Policie je obvinila z několika trestných činů včetně znásilnění. Dívku měli omámit „zelenou pilulkou“, drogou Percocet. Pokud se prokáže, že oběť kvůli tomu zemřela na předávkování, budou muži obviněni i z vraždy, vyplývá z policejních informací. 

Po činu Collier s Taylorem oběti ukradli kreditky a používali je. Další den se dokonce promenádovali po narvané prázdninové pláži, jako by se nic nestalo. Přitom záměrně vstoupili do záběru dívce jménem De’Asia Skillernová, která se tam právě fotila na svůj instagram.

„Já je vůbec neznala, schválně mi tam vešli, ani jsme spolu nemluvili,“ vysvětlovala o pár dní později deníku Daily Mail De’Asia, když ji přátelé podle fotky upozornili, koho měla vedle sebe.

De’Asia také uvedla, že jí projel mráz po těle, když si uvědomila, koho měla ve své blízkosti. „Udělat něco takového a pak být dál v klidu na prázdninách, jako by všechno bylo úplně normální a v pohodě?“ kroutila hlavou dívka. „Nikdy nevíte, kdo se kolem vás pohybuje,“ dodala.

I sama nešťastná oběť znásilnění a možná i vraždy, Christine Englehardtová, podle New York Post před pár lety na facebooku vyjadřovala obavy, psala, ať si lidé všichni dávají pozor. „Žijeme teď bohužel v nebezpečném světě a nikdy nemůžete vědět, jaké má kdo s vámi záměry,“ citoval web její příspěvek z roku 2019, v němž nabádala přátele, ať dají na intuici a v případě nouze neváhají přivolat policii. 

Smutná událost vyburcovala místní k zorganizování velké smuteční vzpomínkové akce. Lidé na pátečním shromáždění proti násilí chtěli veřejně a rozhodně odsoudit podobné zločiny. „Nesmíme dopustit, aby Christine zemřela zbytečně,“ uvedli podle New York Post organizátoři akce. „Musíme ukázat, že takovéhle chování se v Miami Beach nikdy nebude tolerovat. Nesmí se to dít,“ dodali. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání