Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Pohřešovanou holčičku (†6) našli udušenou v lese: Mrtvolu tam někdo donesl, podezřívají mladíka (14)

Autor: štt - 
18. března 2021
21:22

Ameriku šokovala smrt malé Gracy Rossové (6). Předběžná pitva zjistila, že dítě zemřelo na následky udušení. Podezřelým je čtrnáctiletý chlapec, jehož identitu policie stále odmítá zveřejnit. Chlapec čeká na první přelíčení soudu ve vazební věznici pro mladistvé.

Šestiletá Gace Rossová, jejíž tělo bylo nalezeno v lese poblíž jejího domu v New Carlisle v Indianě, podle předběžné pitvy zemřela zadušením. Mrtvolu dívky teprve potom někdo odnesl do lesa, kde byla později nalezena.

Podezřelým je ani ne patnáctiletý chlapec, jehož jméno kvůli nízkému věku zůstává veřejnosti neznámé. Soud mu nařídil zůstat ve vazbě pro mladistvé minimálně do soudního řízení naplánovaného na 22. března.

Rodiče nahlásili dceřino zmizení kolem půl sedmé v páteční podvečer. O necelé dvě hodiny později policisté nalezli její tělo v nedaleké zalesněné oblasti. Derek Dieter, druhý komisař v okrese St. Joseph, médiím sdělil, že vyšetřování je teprve na začátku, ale doposud zjištěné okolnosti případu jsou „velmi hrozivé“. Pro americkou televizi ABC 57 řekl: „Kdykoli dojde k násilí na dětech, je to vždy o něco intenzivnější.“

Zatímco podezřelý teenager čekal na své další soudní stání, komunita New Carlisle truchlila nad Graceinou smrtí.

Graceina teta Nicole Rossová médiím sdělila, že podpora lidí v této oblasti byla „úžasná“. „Mnoho lidí, se kterými jsem se nikdy nesetkala ani s nimi nemluvila, nám alespoň prostřednictvím zprávy na sociálních sítí popřálo upřímnou soustrast,“ řekla. Na facebooku založila i sbírku na výdaje spojené s pohřbem. Dosud se vybralo přes půl milionu korun.

dvorece ( 20. března 2021 18:35 )

na sociálních sítí popřálo upřímnou soustrast,“ řekla.
-----------------------------------------------
Soustrast se vyjadřuje, ale i u nás mnoho lidí upřímnou soustrast přeje...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání