Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Partnerská hádka skončila brutální vraždou: Mladík zastřelil malé děti své přítelkyně!

Autor: jžk - 
11. února 2021
17:02

Malí Gabriel (†5) a Ahmir (†1) Phillipsovi byli zabiti přítelem své matky, jejich bráška Ashton (4) skončil v kritickém stavu v nemocnici. Incident se stal po vyhrocené partnerské hádce v americkém Ohiu.

Hádka mezi partnery vyeskalovala k násilí. Kevin Moore (27) je podezřelý z toho, že vystřelil na tři děti jeho přítelkyně. Chlapci byli v kritickém stavu převezeni do nemocnice, kde Gabriel a Ahmir zranění podlehli. Čtyřletý Ashton skončil ve vážném stavu v dětské nemocnici v Michiganu.

Podle místních policistů, kteří u případu zasahovali, byly děti zastřeleny během sporu mezi jejich matkou a násilníkem. Když přijeli po nahlášení střelby, nalezli všechny děti s nejméně jedním střelným zraněním. Poté, co dorazili detektivové, byl na místě zatčen sedmadvacetiletý muž jménem Kevin Moore.

Muž byl zatčen a obviněn z vraždy dvou dětí a jednoho trestného činu. „Modlete se, prosím, za tyto oběti a jejich rodiny,“ uvedla policie na facebooku poté, co byli dva chlapci prohlášeni za mrtvé. Jméno matky úřady nezveřejnily.

dzambulka ( 11. února 2021 21:35 )

To je dobrak uz od pohledu. Nektere zenske fakt nejsu normalni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání