Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Josef (†51) v Anglii zmizel beze stopy: Policie oznámila smutnou zprávu

Čech Josef zemřel v Anglii.
Čech Josef zemřel v Anglii.  (Autor: Policie)
Aktualizováno -
13. března 2021
15:06
Autor: VaB - 
4. března 2021
18:53

West Yorkshirská policie pátrala po jednapadesátiletém Čechovi Josefu Š. Od 19. února o něm nikdo neměl žádné zprávy. Na twitteru žádala všechny o pomoc, ale pak uveřejnila smutnou informaci. Čech se už našel, bohužel ale už není mezi živými. 

Josef zmizel 19. února z domu v Queen's Park v Crew v Cheshire. Vyrazil prý na procházku kolem desáté dopoledne, od té doby ho nikdo neviděl. Drobného 51letého muže se podařilo  najít ve čtvrtek. Bohužel už není mezi živými.

„Tělo bylo nalezeno soukromou osobou v lesnaté oblasti nedaleko (zámeckého sídla, pozn. red.) Crewe Hall krátce před devátou ranní,“ uvedli policisté s tím, že přestože formální identifikace měla teprve následovat, domnívají se, že se jedná právě o nešťastného Josefa.  

„Informovali jsme příbuzné a dostalo se jim podpory ze strany policejních specialistů. Jeho smrt není považována za podezřelou,“ dodali s tím, že případ předají koronerovi.

Josef byl původem z České republiky a anglicky mluvil jen velmi málo.  „Chci apelovat na Josefa, aby se s námi zkontaktoval, nebo dal vědět své rodině, že je v pořádku. Hodně se o něj bojí,“ řekla tehdy pro The Telegraph and Argus detektivka Claire Jessonová. Občany obcí Crew nebo Bradford pak prosila o případné záznamy z kamer. Samozřejmě nemohla vědět, že všechno špatně skončí. Josefa hledali i potápeči v rybníku v Queen's Park.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání