Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražedné drama v obchoďáku: Muž zavraždil své rodiče a pak ve skladu držel zákaznici jako rukojmí

Autor: ran - 
18. února 2021
18:15

Scéna jako z thrilleru se odehrála ve středu večer ve slovenském Kežmaroku. Poté, co muž středního věku zabil své rodiče, držel v obchoďáku zákaznici jako rukojmí. Drama skončilo až po 7 hodinách.

Ve městě pod Tatrami muž nejprve v jednom z činžovních domů vlastním rodičům pustil plyn. Když podle webu televize JOJ Noviny.sk policie přijela k nahlášenému úniku, našla v bytě dvě mrtvá těla. Další kroky šíleného pachatele vedly do nákupního centra.

Tam nožem ohrožoval ženu, s níž se posléze zabarikádoval ve skladových prostorách. Policejní vyjednavači ho k propuštění ženy přemlouvali dlouhé hodiny. K smrti vyděšená zákaznice se dostala do bezpečí po sedmi hodinách. Odvezli ji záchranáři k ošetření.

Další hodinu trvalo, než muž dostal klepeta. Pokoušel se ještě vzdorovat, ale nakonec ho policisté zpacifikovali a v poutech odvezli.

Na místo se k zásahu sjely všechny záchranné složky, včetně několika policejních hlídek. Vedle vyjednavačů na místě operoval i speciální Útvar zvláštního určení Prezidia Policejního sboru.

Okolí obchoďáku bylo zapáskované a uzavřené. Další okolnosti řádění šílence jsou nyní předmětem vyšetřování.

Video  Muž zabil plynem své rodiče, pak držel jednu rukojmí v obchodním centru. Po osmi hodinách ho dopadli.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání