Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Máma (†21) dvou dětí nezvládla těžkou životní situaci: Náhle si vzala život!

Autor: rc - 
16. února 2021
20:31

Svůj život se náhle rozhodla ukončit Sophie Wattsová z britského města Guisborough. Jednadvacetiletá barmanka podle výpovědi svých blízkých zažívala velice těžké chvíle, ovšem z jejího náhlého odchodu jsou v šoku.

Dvě malé děti (2 a 4) po sobě zanechala Sophie Wattsová, která se začátkem února rozhodla spáchat sebevraždu. Jednadvacetiletá máma z britského Guisborough, ležícím v hrabství Severní Yorkshire, pracovala v baru Aruba. Podle její sestry Bethany Wattsové Sophie svou práci milovala.

„Byla životem a duší každé party a rozzářila jakýkoliv pokoj, do něhož vešla. Neustále si utahovala z lidí,“ uvedla čtyřiadvacetiletá Bethany pro britský deník Daily Mail. Ze smrti mladé maminky jsou v šoku všichni, kteří ji znali. Víc jak sto padesát lidí na její počest vypustilo oranžové balónky u řeky South Gare. Oranžovou barvu vybrali proto, že si Sophie často malovala oči oranžovou barvou.

„Jednadvacet let stará a prožila tak těžký život, nic pro ni nebylo lehké. Nakonec se její boj stal tak těžký, že byla příliš unavená, aby dál bojovala. Naše rodina je v tuto chvíli zlomená. V jednu chvíli jsme ji měli a v další byla pryč,“ uvedla její sestra.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

VIDEO: Jak se chovat k člověku, který mluví o sebevraždě? Nepodceňujte volání o pomoc!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání