Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První foto mladíka (21) obviněného z vraždy seniorky (†61) z Ústí: Policie stíhá i jeho nezletilou partnerku!

Autor: miv, VaB - 
3. února 2021
17:34

Za vraždou seniorky (†61) stojí pravděpodobně dlouhodobé rodinné spory. Obviněného mladíka poslal soud do vazby. Přijel v doprovodu po zuby ozbrojených policistů a měl zakryté oči. Policie stíhá i jeho nezletilou partnerku.

V první únorový den došlo v Ústí nad Labem k vraždě. Jde o první letošní nejtěžší zločin spáchaný v Ústeckém kraji. V dopoledních hodinách byla v bytě v ulici Dr. Horákové na sídlišti Krásné Březno nalezená mrtvá žena (†61). Koroner při ohledání těla nalezl stopy násilí. Krajští kriminalisté na případu začali intenzivně pracovat. A brzy se jim podařilo zadržet celkem tři podezřelé osoby, pro které si došli do kraje Vysočina. 

O dva dny později pak z vraždy seniorky policie obvinila mladíka (20) z Ústí nad Labem. Toho k soudu přivezli po zuby ozbrojení policisté. Muž měl pouta a speciální zatmavené brýle. Používají se proto, aby osoba neviděla kde je, a nemohla se tak pokusit o útěk. Soud ho následně poslal do vazby. „Byl vzat do vazby z důvodu toho, že by mohl uprchnout nebo se skrývat před trestním stíháním," uvedl soudce Martin Šámal.

Spolu s mladíkem policie obvinila také jeho mladistvou partnerku.„Nejpravděpodobnějším motivem byly dlouhodobé rodinné problémy. Za uvedené jednání obviněné hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let jako spolupachatelce a obviněnému do výše 20 let," sdělila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Lapazul ( 3. února 2021 20:32 )

Krásné Březno- místo vraždy je oficiálním statusem cikánské ghetto. Tento fakt a že gádžové všechno cikánům platí je záměrně zamlčován. Stop židocikánskému protektorátu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání