Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda ženy (†61) v Ústí nad Labem: Policie obvinila muže (20) a mladistvou dívku!

Aktualizováno -
3. února 2021
16:28
Autor: miv, ČTK, VaB - 
2. února 2021
17:00

K násilnému trestnému činu se smrtelným následkem došlo podle policie v Ústí nad Labem, kde byla dopoledne nalezena mrtvá seniorka (†61). Když koroner na jejím těle odhalil známky násilí, rozjelo se vyšetřování vraždy. Policie z vraždy obvinila muže (20) a mladistvou ženu. 

Za dveřmi bytu na sídlišti Krásné Březno v ulici Dr. Horákové tragicky zemřela 61letá žena. Podle ústeckých kriminalistů se stala obětí vraždy. „V dopoledních hodinách byla v jednom z bytů v panelovém domě nalezena mrtvá seniorka. Koroner při ohledání těla nalezl stopy násilí, byla nařízena soudní pitva,“ sdělila k případu policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

V bytě žila zavražděná žena ještě s dalšími dvěma ženami.„Moc jsem o nich nevěděla, ale bydlely tam spolu babička, matka a vnučka,“ řekla Blesku jedna ze sousedek s tím, že právě babičku někdo zavraždil.

Policie původně podezírala tři osoby, které zadržela na Vysočina. Nově v případě padla dvě obvinění z vraždy. „V případu vraždy 61leté ženy z Ústí nad Labem jsme sdělili obvinění 20letému muži a mladistvé ženě. Muž byl obviněn ze zločinu Vraždy §140/2 a mladistvá dívka z provinění Vraždy §140/2 ve formě účastenství. Nejpravděpodobnějším motivem byly dlouhodobé rodinné problémy," uvedla Hyšplerová. 

Obviněné žene hrozí až desetiletý trest, obviněnému hrozí až dvacetiletý trest. Kriminalisté na obviněného podali návrh na vzetí do vazby. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání