Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Margarita, které usekl manžel obě ruce: Stane se z ní moderátorka!

Autor: shp - 
20. ledna 2021
10:22

Žárlivý manžel zaútočil na Margaritu Gračiovou (28) s ohavnou brutalitou. Když ji mylně podezříval z nevěry, neukočíroval svůj afekt a sekerou jí usekl obě ruce. Odvážná Ruska se po krvavém útoku nenechala zdeptat a po uvěznění chotě začala opět žít naplno. Nyní se stane dokonce moderátorkou.

V roce 2017 vyvrcholila žárlivost Dmitrije Gračiova (28) brutálním útokem. Svou manželku a ženu svých dvou dětí brutálně napadl sekyrou. Zasadil jí asi 40 ran a usekl jí obě ruce. Měl připravenou i nádobu s kyselinou, tu jí naštěstí ale nakonec na tělo nechrstl. Za útok byl odsouzen k 14 letům vězení.

Jednu ruku se podařilo zachránit

Lékařům se podařilo jednu ruku ženě přišít zpět, ale o druhou přišla nadobro. Místo ní ale dostala protézu a nakonec bionickou paži, se kterou může pohybovat. V přišité ruce nemá plně cit a její pohyblivost je omezená. Funguje asi na 50 %. I tak je ale stav Margarity po zotavení malým zázrakem.

Žena se poté, co skončil její násilnický manžel za mřížemi, vůbec nevzdala. Začala bojovat za ženská práva a stala se jejich veřejnou ochránkyní. Vystupovala a stále vystupuje proti domácímu násilí, které je v Rusku bohužel časté a mnohdy také nesmyslně tolerované.

Z hosta moderátorkou

I přes svůj hendikep se stala modelkou a před nedávnem o svém životním příběhu vydala také knihu. Z Margarity se stala pomalu celebrita a nyní ji čeká další životní výzva. Stane se totiž moderátorkou pořadu Blízcí lidé na stanici Russia 1. To je velký úspěch. Talk show je známá a populární.

V televizi sice již vystupovala několikrát, ale vždy jako host. „V této oblasti nejsem profesionálkou, takže to pro mě bude velká zodpovědnost. Věřím, že s pomocí televize mohu pomáhat lidem, takže jsem s nabídkou souhlasila. Můj příběh může být příkladem pro mnoho lidí,“ řekla Margarita webu Moscow SM News.

Znovu se provdala

Co je ale nejdůležitější, mladé ženě se daří nejenom v profesním, ale i osobním životě. Po tragickém manželství našla znovu lásku. Mužem jejího života se stal Maxim, za kterého se provdala a je s ním velmi šťastná. Jen tak dál, Margarito!

Video: Případ z archivu - vraždění neviňátek. 

villon ( 20. ledna 2021 17:16 )

Původní účel byl, aby už nemohla honit ptáky cizím chlapům, ale nový milenec na ruských serverech uvádí, že právě tyhle robocopovské hrátky ho rajcují nejvíc a že orální uspokojení už po své partnerce požaduje pouze velmi zřídka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání