Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Pohřešovanou Jaroslavu (46) z Prachaticka našli mrtvou: Telefon měla nedostupný a zmizelo i auto

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
8. ledna 2021
21:39
Autor: yks - 
7. ledna 2021
23:13

Nejen jihočeská policie, ale i ženini nejbližší od středy hledali 46letou Jaroslavu Ch. z Prachaticka. Manžel ji viděl naposledy ve středu ráno, a od té doby po ní nebylo ani stopy. Mobil byl nedostupný a zmizelo i auto. V pátek pátrání ale skončilo. Odpoledne toho dne ji policie bohužel našla bez známek života.

Pohřešovanou ženu nahlásil její manžel. Manželku naposledy viděl ve středu 6. ledna 2021 brzy ráno, když odjížděl do Prahy. „S manželkou si ještě vyměnil SMS zprávy, při další komunikaci byl její telefon již nedostupný,“ popsal mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

„Po návratu domů zjistil, že manželka doma není, hledal ji proto v práci, hledal i její vozidlo, ale bez výsledku,“ dodal mluvčí. 

Našli ji v pátek odpoledne

Jak policisté zjistili, Jaroslava si vzala v zaměstnání na den 6. ledna 2021 dovolenou, ani dalšího dne se ale do práce nedostavila. Smutné rozuzlení pátrání nakonec přišlo v pátek odpoledne. „Pohřešovaná Jaroslava byla dnes odpoledne při pátrací akci nalezena, bohužel již bez známek zivota. Děkujeme všem za pomoc při pátrání," uvedl pro televizi Nova Matzner.

Video  Jihomoravští policisté našli dvě pohřešované děti  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání