Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladík dlouhodobě tyranizoval přítelkyni: O Vánocích mladou maminku zastřelil

Autor: ran - 
30. prosince 2020
14:21

Claudii Sánchezovou z Houstonu postihla na Vánoce dvojnásobná tragická rána. Osud se s ní nemazlil, pochovala dvě ze svých dětí. Pár dní před svátky její dceru zavraždil mladík, s nímž byla ve vztahu, a přímo na Vánoce našli mrtvého i jejího syna. Claudia si teď vyčítá, že nebyla důslednější, když dceři rozmlouvala přítele, který jí fyzicky ubližoval.

Itzell Sánchezová (†24) se ještě dokázala vyplazit z auta, víc už ale nezvládla. Ve středu v texaském Houstonu ji policie našla na zemi u auta na straně spolujezdce se střelným zraněním. Její přítel seděl za volantem s prostřelenou hlavou a zbraní v klíně. Podle policie rána jasně značí, že si kulku hlavou prohnal sám. Policie jeho totožnost nepotvrdila, ale podle deníku Daily Mail se jednalo o Norgea Domingueze (†21).

„Žila v nezdravém, toxickém vztahu. Lituju toho, že jsem nezasáhla dřív, že jsem neudělala víc, protože jsem viděla jasné známky toho, že to není dobrý vztah,“ řekla místní televizi KTRK Itzellina matka Claudia Sánchezová. Dcera jí prý často vyprávěla, jak ji přítel bije a že se kvůli tomu cítí provinile. „Říkali jsme jí, ať jde od něj pryč, že to není dobrá partie,“ doplnila matka.

Pak už se mohla jen dívat na pár černých vaků na mrtvoly, jak jí mizí před očima v útrobách pohřebního vozu, i s její milovanou dcerou. Pár se přitom několik dní před incidentem rozpadl, ale dal se prý nakonec opět dohromady před tragickou událostí. Podle deníku však měli oba v den smrti jiné statusy na facebooku, prostřednictvím nichž uživatel sociální sítě informuje, zda je zadaný, či ne. Zatímco Dominguez měl uvedeno, že je „ve vztahu“, Sánchezová tam naopak deklarovala, že je nezadaná.

Itzelliin bývalý přítel Josh Espinal na sociálních sítích umístil emotivní příspěvek, v němž vzpomíná na dívku, následně Norgea obvinil z domácího násilí. Jen pár dní nato psal i o skonu Itzeliina bratra Gerarda Figueroa, kterého policie doma našla mrtvého. Zároveň informoval o založení účtu na dárcovském webu GoFundMe.com kvůli finanční podpoře pozůstalé rodiny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání