Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zdrcené děti našly svoji mámu mrtvou před domem: Zírala na nás prázdným pohledem, popsaly

Autor: štt - 
30. prosince 2020
21:58

Sharon Daly-O'Dwyerová (†51) trávila Vánoce se svou rodinou. Zatímco si ostatní rozbalovali dárky, patrně vylezla na okenní parapet a seskočila ze čtvrtého patra na betonovou dlažbu. Jedním z důvodů pro nešťastný zkrat mohla být i její přetrvávající nezaměstnanost během koronavirové pandemie.

Pro mnohé nejsou letošní svátky časem klidu a pohody. Kvůli několikaměsíční pandemii přicházejí tisíce lidí o jejich do té doby stabilní pracovní pozice. Sharon celý život pracovala jako barmanka, ale posledních osm měsíců žila bez stálého příjmu.

Své poslední dny se rozhodla strávit s vlastní rodinou. Během ranního rozbalování dárků odešla na cigaretu, ze které už se nikdy nevrátila. Děti uslyšely křik a vyběhly ven před byt. Na dlažbě leželo tělo jejich vlastní matky. Ani přivolaní lékaři jí nedokázali pomoct. Policie dnes potvrdila, že žádný rodinný člen není považován za pachatele.

Zdrcené děti se rozhodly i přes nepředstavitelnou bolest promluvit do médií. Ve svých výpovědích vzpomínají na okamžiky před matčinou smrtí. „Řekla nám, že si zajde na cigaretu a pak se za námi vrátí. Po chvíli jsme uslyšely hrozivou ránu. Vyběhly jsme ven, kde jsme jí uviděly. Nedýchala a zírala na nás prázdným pohledem,“ řekla dcera Taylor (22).

Děti se rozhodly spustit kampaň na zaplacení pohřbu pro zemřelou matku. Za jediný den vybraly přes 200 000 korun. Na stránkách si lze přečíst zprávy od dárců: „Sharon byla úžasná žena. Každému dokázala zvednout náladu.“ „Byla jsi pro mě druhou matkou, Sharon. Udělám vše pro to, abych zabezpečila Taylor a Drewa,“ píšou zdrcení přátelé ženy.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

frantacizek ( 31. prosince 2020 00:00 )

tohle se čte špatně,snad to ty děti zvládnou... a svět se zase dostane co nejdříve do normálu, aby se tohle fakt nestávalo, pač je to ta odvrácená strana lockdownu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání