Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladý muž neunesl tíhu Vánoc: Vešel do kolejiště a stoupnul si před vlak vstříc smrti

Autor: štt - 
27. prosince 2020
18:35

Stres z vánočních svátků zřejmě nezvládl mladý muž ze slovenské Spišské Nové Vsi. Postavil se na koleje a čekal, až jej srazí vlak. Strojvedoucí neměl šanci tragédii zabránit. 

Video  Vyšetřovatelům se zatím nepodařilo prokázat totožnost mrtvého mladíka.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Osobní vlak na pravidelné lince z Košic do Popradu nabral půlhodiny před cílovou zastávkou vážné zpoždění. Důvodem byla tragická srážka se sebevrahem. Strojvedoucí si stačil pouze všimnout, jak se mu z tmy před mašinou zjevila mužská postava. Nepomohlo ani silné troubení.

"Strojvedoucí ihned, jak v kolejišti zpozoroval stojící osobu, zatáhl za záchrannou brzdu. Avšak srážce nedokázal zabránit," sdělil televizi JOJ Jaroslav Ličák z oddělení Komunikace a prevence KRPZ KE.

Strojvedoucí se vyjádřil, že muž stál čelem k jedoucímu vlaku. Tato informace nasvědčuje tomu, že nešlo o nehodu, ale o vědomé spáchání sebevraždy. "Přivolaní záchranáři po příchodu na místo už jen konstatovali úmrtí jednadvacetiletého muže, jenž neměl šanci srážku přežít," sdělil mluvčí operačního střediska ZZS Jozef Minár.

"Lékař u zraněné osoby diagnostikoval smrtelné poranění těla neslučitelné se životem a nařídil pitvu. Pověřený příslušník v souvislosti s událostí začal trestné stíhání pro přečin usmrcení," uvedl Ličák. Policisté spolu s hasiči prohledávali okolí se snahou najít mužovy doklady. Kvůli srážce nešlo určit přesnou totožnost. Doklady se jim bohužel najít nepodařilo.

sacred10 ( 27. prosince 2020 19:05 )

Brzo se tam nahoře sejdem chlapče,ale já mám lepší způsob jaksi nechat rošmelcovat mozek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání