Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mechanik umlátil chlapce (†15) francouzským klíčem: Vydíral ho kvůli sexu?

Autor: jel - 
8. prosince 2020
18:41

Mechanik Matthew Mason (19) z anglického hrabství Cheshire čelí obvinění z vraždy svého milence. Tím byl teprve patnáctiletý školák Alex Rodda. Podle obžaloby měl Mason teenagera vylákat do lesa a tam ho ubít francouzským klíčem k smrti. Důvodem vraždy mělo být to, že Alex prý mechanika vydíral.

Rodina mladého školáka ho nahlásila jako pohřešovaného poté, co se jednoho večera nevrátil domů. Polonahé tělo Alexe Roddy bylo nalezeno v lese poblíž vesničky Ashley minulý rok začátkem prosince. Podle obžaloby mechanik Mason vylákal svého přítele do lesa pod záminkou sexu, tam jej ale nemilosrdně ubil patnácti ranami francouzským klíčem.

„Útok byl brutální a nemilosrdný. Alex neměl šanci, jeho život skončil v lesích. Následující den našla tělo parta uklízečů,“ zaznělo u soudu. „Jeho polosvlečený oděv a kalhoty stažené ke kotníkům naznačují, že měl zřejmě před smrtí sex, takže byl zjevně v tu dobu velmi zranitelný,“ dodala obžaloba.

Alex měl údajně měsíc před svou smrtí zjistit, že jeho milenec má už dva roky přítelkyni. Té také poslal zprávu, v níž napsal, že se ho Matthew snaží kontaktovat a že netušil, že má přítelkyni. Také mu prý Mason poslal fotku svého penisu. To obžalovaný popřel, ale řekl, že Alexe žádal, aby o jejich vztahu nic nezveřejňoval, protože Rodda prý vyhrožoval, že to udělá.

Zavražděný prý před svou smrtí řekl známému, že mu obžalovaný platí za sex. Že mu Mason opravdu platby posílal, potvrzují i výpisy z bankovního účtu. Teenager však prý mechanika vydíral a tvrdil mu, že pokud nadále nebude dostávat peníze, půjde na policii. Soud bude pokračovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání