Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Prostitutka (46) údajně podpálila postel svého klienta: Při požáru zemřela rodina s novorozencem!

Autor: rc - 
7. prosince 2020
20:26

V plamenech zemřela tříčlenná rodina z Melbourne. Požár v domě měla založit prostitutka Jenny Hayesová. Šestačtyřicetiletá žena se měla pohádat se svým klientem a podpálit mu postel! Plameny se začaly rychle šířit domem. Při požáru zemřela Abbey Forrestová (†19) se svým partnerem Inderpalem Singhem (†28) a jejich třítýdenní dcerkou Ivy.

Partneři Abbey Forrestová a Inderpal Singh se přestěhovali do domu v australském Melbourne nedlouho před smrtí. V novém domově hodlali začít nový život se svou třítýdenní dcerkou Ivy.

Ve středu však došlo k tragédii. V bytě pod nimi ráno vypukl požár a plameny se rychle začaly šířit. Na místo vyrazili hasiči. Sousedi z okolních domů se snažili dostat dovnitř, aby rodině pomohli, ale marně. Oheň byl natolik silný, že se nedalo nic dělat. Tříčlenná rodina při požáru zemřela.

Požár měl vypuknout v přízemí domu a odtamtud se šířil dál do domu. Vyšetřovatelé v souvislosti s požárem již zadrželi Jenny Hayesovou. Šestačtyřicetiletá žena se podle informací britského deníku Daily Mirror živila jako prostitutka a v domě byla se svým klientem, jenž žil v přízemí.

Není jasné, co přesně požáru předcházelo, nicméně vyšetřovatelé pracují s verzí, že se Hayesová měla se svým klientem před svým odchodem pohádat. Posléze se měla vrátit a podpálit mu jeho postel. Hayesová byla obviněna z vraždy tříčlenné rodiny a ze žhářství.

„Vím, že by se jen otočila a řekla mi, abych se pokusila zůstat opravdu silná. Vždy byla opravdu odvážná,“ uvedla pro 7news Emily Forrestová, sestra Abbey, a dodala, že rodina zrovna prožívala nejkrásnější chvíle v jejich životě. „Byla úžasná máma,“ popsala svou sestru s tím, že je vděčná všem sousedům, kteří se její sestru a její rodinu snažili zachránit. Lidé začali chodit k ohořelým troskám domu, aby uctili památku zesnulé rodiny.

VIDEO: Víte, co dělat, pokud ve vašem bytě vypukne požár?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání