Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brutální napadení kvůli roušce: Nitranská policie pátrá po útočníkovi

Brutální napadení kvůli roušce: Nitranská policie pátrá po útočníkovi
Brutální napadení kvůli roušce: Nitranská policie pátrá po útočníkovi  (Autor: Polícia SR)
Autor: jel - 
4. prosince 2020
18:17

Hrozný incident zachytila bezpečnostní kamera v čekárně na autobusovém nádraží ve slovenské Nitře. Muž upozornil dvojici, aby si nasadila roušku, jeden z napomenutých mladíků do něj začal kopat a bít ho pěstmi. Policie nyní pátrá po útočníkovi.

Hrůzné video zveřejnila na sociální síti tamní policie. Ta uvedla, že incidentu předcházela slovní výměna mezi devětačtyřicetiletým napadeným a dvěma mladíky. Muž dvojici upozornil, že ve vnitřních prostorech nemají nasazenou roušku.

„Po krátké slovní výměně ho jeden z mladíků začal bít a kopat. Zatím jsou to pro nás neznámé osoby. Pomůžete nám jejich totožnost odhalit?“ uvedla policie v příspěvku, v němž zveřejnila také otřesné záběry. Ty ukazují, jak jeden z neznámých surově kopne sedícího muže do hlavy a pak jej začne bít, až muži teče krev. Útočník poté v klidu odchází z místa a nechává krvácejícího napadeného v čekárně.

Incident pobouřil některé uživatele sociální sítě. „To bude těžce narušený jedinec,“ uvedl Vladko. „To jsou ti mladí borci, co se na ně stačí křivě podívat a už dostaneš na budku,“ přidala se Dominika.

Video  Brutální napadení kvůli roušce: Nitranská policie pátrá po útočníkovi  - Polícia SR - Nitriansky kraj
Video se připravuje ...

antitupec ( 4. prosince 2020 20:06 )

Místo hvězdiček doplnit zm rd

antitupec ( 4. prosince 2020 20:04 )

Pane ***in, vy budete stejně rozumově vybaven, jako ten idiot na videu. Kdybychom všichni drželi hubu, tak tady máme pořád socialismus. Ale na druhé straně by takoví inteligenti jako vy chodili na vojnu a aspoň by z nich byli chlapi, ne zbabělci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání