Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Youtuber umučil těhotnou přítelkyni v přímém přenosu: Diváci mu platili, aby ji týral

Autor: jel - 
5. prosince 2020
05:20

Valentina Grigoryevová (†28), která byla v rané fázi těhotenství, zemřela ve svém bytě ve vesnici Ivanovka nedaleko Moskvy na podchlazení. Její přítel youtuber si nechával od svých fanoušků platit za to, že dívku v přímém přenosu mučil. Jeho poslední hrůzné počínání už však Valentina nepřežila.

Stas Reeflay vlatním jménem Stanislav Rešetnikov (30) vydělával peníze tak, že natáčel videa na YouTube, na nichž krutě ubližoval své přítelkyni. V jedné z epizod dívku napřiklad postříkal pepřovým sprejem. Podle agentury Baza media mu za hrůzný obsah diváci platili v přepočtu 22 tisíc korun.

V posledním videu dívku zamkl na balkoně pouze ve spodním prádle. Venku byla tou dobou teplota pod bodem mrazu. Na neuvěřitelně znepokojivých záběrech je vidět, jak Valentinu nese zpět do pokoje a pokouší se ji oživit. „Valjo, jsi naživu? Zajíčku můj, co je s tebou?“ říká Rešetnikov ve videu. „Řekni něco, dělám si starosti. Sakra, necítím tlukot srdce,“ pokračuje a poté se obrátí na diváky. „Chlapi, žádný puls, je bledá, nedýchá.“

Hrozné video pokračovalo i poté, co tyran zavolal sanitku. Zachranáři dívku prohlásili za mrtvou. Kamarádka zesnulé řekla, že Reeflayova videa byla vůči dívce plná krutostí. Pokud se Rešetnikovi prokáže vina, hrozí mu pouhé dva roky vězení. Po šokující smrti se v Rusku zvedla vlna rozhořčení a lidé volají po zákazu reálného násilí v online prostoru. 

matulik333 ( 5. prosince 2020 18:23 )

Ako všetko v tejto dobe... "prachy na prvním místě"...za každú cenu...

hafblaf ( 5. prosince 2020 17:22 )

Utratit i s těmi úchyly co to sledovali.

illenne ( 5. prosince 2020 16:57 )

Nechutné, zavřít ho do konce života. Magor jeden .

nika70 ( 5. prosince 2020 13:44 )

Tak slečna s tím týráním snad musela souhlasit, když to bylo na přání předem dohodnutý. Kdyby nesouhlasila, nežila by s ním.

nika70 ( 5. prosince 2020 13:42 )

A talentovaná...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání