Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tragická nehoda u Kostelce nad Černými lesy: Dvě mrtvé ženy (†51 a †18) a dva zranění po smyku na kluzké vozovce!

Aktualizováno -
3. prosince 2020
13:40
Autor: ČTK - 
3. prosince 2020
11:29

Tragicky skončil střet dvou aut u Kostelce nad Černými lesy. Dvě ženy (†51 a †18) na místě zahynuly, dva lidé utrpěli zranění. Jeden z vozů dostal pravděpodobně na kluzké vozovce smyk. 

U Kostelce nad Černými lesy nedaleko Prahy se ve čtvrtek ráno srazila dvě osobní auta. „Dva lidé zemřeli, další dva jsou zranění. Jeden vůz dostal zřejmě na kluzké vozovce smyk a narazil do druhého,“ řekla policejní mluvčí Michaela Richterová. Později potvrdila, že na místě zahynuly 2 osoby ženského pohlaví (†51 a †18).

„Z havarovaného vozu byly vyproštěny dvě ženy, které nejevily známky života a byla u nich konstatována smrt," řekla Blesku Richterová. Silnice je podle ní stále uzavřena.

Událost byla hlášena kolem 08:00 mezi Kostelcem a Svatbínem. Příčinu policisté vyšetřují, měla pravděpodobně souvislost s počasím. „Jednalo se o boční náraz. Jeden z řidičů zřejmě dostal smyk," uvedla mluvčí.

Další dva lidé vyvázli se zraněními. Silnice je podle mluvčí kvůli odstraňování následků nehody a vyšetřování obousměrně uzavřená.V druhém voze cestovala dvojice, která vyvázla s lehčím zraněním. 

Po celé čtvrteční ráno policie kvůli sněžení zaznamenávala větší množství nehod. Většinou se naštěstí obešly bez zranění. Lidé často nezvládli řízení a nepřizpůsobili rychlost stavu a povaze vozovky. 

Kde v Česku aktuálně sněží? Podívejte se na srážky na radaru Blesku

Video  Tragická nehoda u Kostelce nad Černými lesy.  - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání