Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Čtyři dvacetileté ženy se v Karlových Varech porvaly: Nechyběla baseballová pálka!

Ilustrační foto.
 (Autor: Václav Burian)
Autor: VaB - 
29. listopadu 2020
09:58

Rvačka jak z divokého západu! Na benzínce v Karlových Varech se nejprve začaly rvát dvě ženy, z toho jedna s baseballovou pálkou. Pak se k šarvátce přidaly další dvě. Nechybělo tahání  za vlasy nebo kopání. Případ má zajímavé pokračování…

K incidentu došlo v polovině listopadu u jedné z čerpacích stanic v Karlových Varech. K ženě (22) měla přijít o rok mladší žena a zaútočit na ni baseballovou pálkou. Došlo k několika úderům, napadená začala útočnici tahat za vlasy, vlivem toho upadla a o pálku přišla. 

„Toho měla mladší žena využít, zvednout ji a několikrát ženu udeřit. Ve vzájemném napadání ženy pokračovaly a do útoku se měly přidat i další dvě ženy, které zde byly s nimi,“ popsala policejní mluvčí Eva Voltová. Dvojice (23, 20), která se do šarvátky přidala, měla jednu z žen tahat za vlasy, do druhé pak kopat.

Útok netrval dlouho, tři ženy z místa utekly, jedna zůstala. Jednadvacetiletá žena musela být odvezena k ošetření do nemocnice. Druhého dne se žena (20) dostavila k výslechu. Ovšem tady začíná to pokračování. 

Slečnu k výslechu přivezla autem kamarádka. Přijela přímo do areálu policie, projela ale značku zakazující vjezd všech vozidel s výjimkou těch policejních. Toho si všiml policista a vše začal řešit. Následnou kontrolou zjistil, že má žena zákaz řízení. Následovala ho tedy rovnou na policejní oddělení.

„Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - město sdělili všem ženám podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Jednadvacetileté a o rok starší ženě dále sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu a jednadvacetileté navíc ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ dodala Valtová.

Pokud se ženě (22, 21) prokáže vina, hrozí jí až tříleté vězení, další dvojici pak až dvouletý trest. 

Témata:
Přidat názor
MAMKA2316 ( 29. listopadu 2020 12:40 )

NĚKDO VYTUNELOVAL UDAJNĚ OKD ?? TAK NĚJAK BY ASI VYPADALA SPRAVÁ BLESKU A ČT ??NA MAJITELE A SPONZORY SE NESMI NIC PSAT NE ???

silen ( 29. listopadu 2020 11:29 )

...týýý brďo..., no to je zpráva přímo dechberoucí - čtyři baby se popraly, jedna měla ejsbol-pálku! Nevíme, co to bylo za baby (feťačky, cikánky, opilé...), proč se praly, jaké byly národnosti..., nevíme nic! Vůbec nechápu, jak jsem mohl bez této zprávy dosud žít...!

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,15 25,23
USD 23,4 23,52
GBP 29,35 29,47
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud