Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Smrt před kamerou: Účastník oblíbené televizní soutěže zemřel na infarkt

Autor: shp - 
26. listopadu 2020
13:19

Znovuobnovená americká soutěž Drtivá porážka (v originále Wipeout), v níž soutěžící poměřují své síly při fyzicky náročných aktivitách, se vrací na televizní obrazovky. Bohužel došlo při natáčení k hrozné tragédii. Jeden z účastníků odpadl a stěžoval si na bolesti na hrudi. Po převozu do nemocnice zemřel.

Podle amerického webu TMZ se udělalo mužskému soutěžícímu ve středu špatně na náročné překážkové dráze. Stěžoval si na bolesti na hrudi. Zdravotník na natáčecím place ho dokonce musel na místě oživovat defibrilátorem. Poté si ho do péče převzali přivolaní záchranáři.

Soutěžící dostal infarkt

Bohužel ani oni soutěžícímu nedokázali pomoci. Muž po hospitalizaci zemřel. Policejní zdroj TMZ uvedl, že soutěžící prodělal infarkt. Přitom jsou na place Wipeoutu přítomni dva záchranáři, záchranný koordinátor a čtvrtý člen týmu, který se stará o zdraví všech přítomných.

Wipeout nyní čeká reboot na stanici TBS poté, co byla původní soutěž vysílaná na stanici ABC během let 2008 až 2014. „Jsme zdrceni. Dozvěděli jsme se o úmrtí a rodině vyjadřujeme naši nejhlubší soustrast i naše srdečné kondolence,“ uvedla produkční společnost Endemol Shine North America.

Československá verze

Drtivá porážka se vysílala v Česku i na Slovensku. Domácí diváci se pak dokonce dočkali československé verze nazvané Wipeout - Souboj národů, která se vysílala v roce 2011 na televizi Nova. Pořad moderoval Libor Bouček.

První, kdo se starají o zdraví lidí, jsou přivolaní záchranáři. Jak jsou chráněni v době celosvětové pandemie koronaviru?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání