Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dva mrtví po nehodě u Slavkova: Řidič zřejmě dostal smyk

Při večerní autonehodě na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé. (Ilustrační foto)
Při večerní autonehodě na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé. (Ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
23. listopadu 2020
20:03

Při tragické nehodě osobního automobilu na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé. Samotného řidiče převezli se zraněním do nemocnice. Patrně dostal smyk. 

Dva lidé zemřeli večer při nehodě osobního auta mezi Slavkovem a Stráním na Uherskohradišťsku, další člověk je zraněný. Silnice I/54 je kvůli havárii v obou směrech uzavřena. Sdělil to policejní mluvčí Petr Jaroš.

Tragická nehoda se stala krátce před 18:00. V osobním vozidle cestovali tři lidé. „Řidič pravděpodobně dostal smyk a vyjel mimo komunikaci. Na místě zemřely dvě osoby, řidič byl se zraněním transportován do nemocnice. V současné době je silnice zcela uzavřená,“ uvedl mluvčí.

Za pondělí jde o druhou nehodu s tragickými následky ve Zlínském kraji. Okolo 5:30 se u Střílek na Kroměřížsku srazilo osobní auto s dodávkou. Při nehodě zemřel řidič jednoho z vozů, další tři lidé utrpěli zranění, dva z nich vážná. Jednoho ze zraněných transportoval do nemocnice vrtulník.

Podle dostupných údajů zahynulo letos při dopravních nehodách ve Zlínském kraji už 24 lidí. Za loňský rok si vyžádaly nehody na silnicích v regionu podle oficiálních policejních statistik 19 lidských životů.

Video  Náklaďák přimáčkl u Luštěnice auto se dvěma ženami, jedna z nich se podruhé narodila  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...
Při večerní autonehodě na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé. (Ilustrační foto) Při večerní autonehodě na Uherskohradišťsku zemřeli dva lidé. (Ilustrační foto) | Policie ČR

slovan1954 ( 24. listopadu 2020 00:06 )

Je to smutné! Ale hlavně že se nikomu nic nestalo!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání