Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V dovolenkovém ráji našli delfíny s uřezanými hlavami: Jednomu se vrah podepsal nožem na tělo!

Autor: DH - 
6. listopadu 2020
19:01

Policie ve Španělsku vyšetřuje otřesný nález zmrzačených těl bezbranných delfínů, kterým někdo uřezal hlavy. Do jednoho z těl se dokonce pachatel, zřejmě muž, podepsal jménem „Juan“.  

Podle úřadů je jasné, že zranění zvířatům způsobil člověk, a to nožem. Podle způsobu uříznutí hlavy vodních savců je podle policie jasné, že pachatelem je někdo, kdo se vyzná v podmořských tvorech.

Těla zmrzačených zvířat nalezli kolemjdoucí ve městě Almeria na pobřeží v Andalusii. Tamní policie okamžitě po nálezu zahájila intenzivní vyšetřování a doufá, že pachatele brzy dopadne. Ten dokonce do těla jednoho ze zvířat vyřezal nožem jméno „Juan“.

Jak uvádí policie, v okolí došlo k mnoha podobným incidentům, a proto existuje znepokojivé a důvodné podezření, že za všemi stojí jeden člověk či organizovaná skupina osob.

Do jednoho z nálezů se zapletla i ekologická skupina Equinac, protože její členové nalezli jednoho z delfínů s uříznutou hlavou. Organizace už celou situaci také řeší a vydala na svých sociálních sítích prohlášení, ve kterém pachatele vyzývá, aby se přiznal, protože prý bude stejně brzy dopaden.

„Pokud budete pokračovat, my budeme taky. A to dokud vás nechytíme,“ uvedla na konci skupina Equinac.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání