Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

V Chrudimi našli tělo v řece: Patří pohřešované Evě?

Autor: ČTK, jel - 
5. listopadu 2020
10:17

Déle než týden pátrali hasiči a policisté po pohřešované ženě. Ve středu se při prohledávání toku řeky Chrudimky našlo tělo. Zda se jedná o pohřešovanou Evu (60), musí potvrdit pitva a testy DNA.

Policie ve středu ukončila pátrání po šedesátileté ženě z Chrudimska, kterou rodina pohřešovala od 23. října. Pátrání bylo ukončeno, protože v řece Chrudimce bylo nalezeno tělo. Zda jde skutečně o pohřešovanou ženu, určí až pitva a testy DNA. Prostřednictvím facebooku o tom informovali pardubičtí hasiči.

Zmizení ženy ohlásil její syn. Policisté a hasiči hledali kolem řeky a našli u ní části oblečení a osobní věci. Týmy hasičů a policistů ve čtvrtek opakovaně ženu hledaly, jeden tým plul na člunu od Chrudimi do Mnětic, druhý šel po břehu.

„Do zásahu byl zapojen i hasičský dron. Celý zásah byl bohužel ukončen nalezením lidského těla v Chrudimi nad jezem řeky Chrudimky,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Příbuzní byli ve spojení se ženou naposledy 16. října, 20. října ji svědci viděli naposledy mezi Chrudimí a Slatiňany na cyklostezce, která vede podél řeky Chrudimky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání