Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž ukazoval lidem batoh s uříznutou lidskou hlavou: Podle všeho patřila jeho příteli

Autor: jžk - 
3. listopadu 2020
18:12

Muž ve španělské Huelvě ukazoval lidem na ulici uříznutou lidskou hlavu. Tu pak i s batohem vyhodil do kontejneru. Všichni si mysleli, že jde o nechutný halloweenský žert. Ukázalo se však, že šlo o skutečnou lidskou hlavu, patřící jeho známému!

Chodil s hlavou po ulici a rozverně ji ukazoval kolemjdoucím, mezi kterými byly i děti. Svědci incidentu to považovali za nechutný a nevydařený halloweenský žert. Pak někdo nahlásil podezřelé chování muže na policii. Ten hodil hlavu i s batohem do kontejneru a ve spěchu zmizel.

Policie z jihozápadního města Huelva, nacházejícího se poblíž španělských hranic s Portugalskem, potvrdila, že muž byl dopaden v bytě nedaleko kontejneru a kolem 21:00 proběhlo zatčení. V příbytku nalezli i zbytek těla oběti ve věku kolem 50 let, který byl podle všeho přítelem zadrženého. Ani jeden muž nebyl jmenován.

Kontejner, který si muž vybral k odhození hlavy, se nachází na hlavní třídě Huelvy, zvané Avenida de Pio XII. Policie se k strašlivému nálezu zatím nevyjádřila, soud v Huelvě mezitím nařídil, aby k incidentu nikdo nečinil žádná prohlášení vzhledem k počáteční fázi vyšetřování.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání