Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička na Zlínsku narazila do stromu: Nehoda si vyžádala dvě oběti!

Aktualizováno -
25. října 2020
13:22
Autor: VaB, ČTK - 
25. října 2020
10:27

K tragické dopravní nehodě došlo ráno na Zlínsku. Osobní auto tu narazilo do stromu, převrátilo se na střechu a začalo hořet. Na místě zemřela řidička a její spolujezdkyně. Policie kvůli vyšetřování musela silnici uzavřít. 

Dvě oběti si vyžádala dopravní nehoda, která se stala v neděli ráno u Jasenné na Zlínsku. Silnice mezi obcemi Jasenná a Liptál na Vsetínsku musela být uzavřená, sdělila ČTK zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Nehoda se stala na hlavním tahu ze Zlína na Vsetín.

„Řidička osobního vozidla při jízdě od Vsetína do Vizovic v levotočivé zatáčce zřejmě z důvodu vysoké rychlosti čelně narazila do stromu a s vozidlem skončila na střeše. Vozidlo začalo po havárii hořet. Při nehodě zahynula nejen řidička, ale také její spolujezdkyně. Totožnost obětí potvrdí až nařízená soudní pitva,“ uvedla Kozumplíková.

Havarované vozidlo bylo mimo komunikaci na kraji lesa, při příjezdu hasičů bylo celé v plamenech. „Z vozidla vytékaly pohonné hmoty, které stále hořely a komplikovaly tak likvidaci požáru. Jakmile to situace dovolila, byl na místo nehody povolán vyprošťovací automobil, pomocí něhož hasiči vytáhli vozidlo zpět na cestu. Poté hasiči z vozidla vyprostili dvě osoby bez známek života,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Okolnosti nehody zjišťují dopravní policisté s kriminalisty. „Pokud jste inkriminovaným místem projížděli v čase 06:20 až 06:45, zavolejte, prosím, na linku tísňového volání policie 158,“ vyzvala veřejnost mluvčí. Silnice by podle ní mohla být otevřena kolem 13:00.

Podle dostupných údajů zahynulo letos při nehodách na silnicích ve Zlínském kraji 18 lidí. Za loňský rok si podle policejních statistik vyžádaly dopravní nehody v kraji 19 obětí.

Citronel ( 25. října 2020 14:35 )

To je asi to nejhorší co může řidiče za volantem po havárce potkat, když se z auta nemůže dostat a auto začne hořet a opodál stojí nějakej debil a vše s úsměvem točí na mobil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání