Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapeček (4) nešťastně zabil brášku (†1): Při hraní ho zastřelil pistolí rodičů!

Autor: ran - 
22. října 2020
17:19

Na rodiče z města South Bend v americké Indianě uvalili vazbu poté, co starší syn vzal jejich zbraň a zastřelil svého mladšího bratříčka. Rodiče obvinili z nedbalosti s následkem smrti, ale i z držení drog a obchodování s nimi. Matka šla sama na policii, otec je stále na útěku.

Javion Sexton (†1) měl tragicky krátký život. Zemřel 18. června rukou svého bratříčka, který náhodou mezi věcmi rodičů našel zbraň a chtěl si s ní pohrát. Smrt batolete přišla nahlásit na policii jeho matka Eboni Hoseaová (23) s vědomím toho, že ji nejspíš obviní. Její partner Avion Sexton (23) je v současné chvíli na útěku, byl na něj vydán zatykač.

Matku následně z vazby propustili na kauci, musí se ale dostavit na první slyšení 5. listopadu. Oba rodiče čelí obvinění, které každého z nich může poslat až na 60 let do vězení, napsal web Metro.

„Přišla vyděšená Eboni a držela v rukou toho malého. Prosila mě o pomoc,“ řekl soused Sextonových James Rice pro South Bend Tribune. Javiona záchranka odvezla do nemocnice, kde brzy nato zemřel.

Javionův nekrolog ho popsal jako veselé dítě, které milovalo televizní pořady pro děti Daniel Tiger nebo Prasátko Peppa. „Rád se od lidí, které měl rád, nechával houpat a hýčkat. I když tu s námi pobyl tak krátce, všichni blízcí ho zahrnuli velkou a bezpodmínečnou láskou. Zůstane už napořád v našich srdcích. Budeš nám chybět, Javione,“ stojí v závěru nekrologu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání