Americká podnikatelka a manželka rappera Kanye Westa (43) je zvláštní úkaz. Její tvář, ale hlavně prsa a zadek, zná téměř každý a dokáže je bohatě prodat. Hanbatá královna sociálních sítí se stala z opomíjené kamarádky Paris Hiltonové nejznámější tváří americké smetánky, ne-li celého světa.

V roce 2007, krátce poté, co světlo světa spatřilo její domácí porno s tehdejším přítelem zpěvákem Rayem J (vysoudila za něj 111 mil. korun), byla nejvyhledávanější osobou na internetu. Odtud už byl jen krok na televizní obrazovky. Držte krok s Kardashians se za 13 let v televizi stala jednou z nejdéle běžících reality show v USA, soukromí klanu bohaté rodiny sledují diváci již 19 sérií. Ta dvacátá však bude poslední, Kim už totiž hodnoty dávno tvoří jinde.

S téměř 190 miliony sledujících patří mezi nejúspěšnější celebrity na instagramu a její jmění se odhaduje na více než 16 miliard korun, které si vydělala i díky své kosmetice a značce spodního prádla. A další svíčka na dortu ji rozhodně neděsí. „Samozřejmě, že se snažím vypadat a cítit se mladě, ale stárnutí mě neznervózňuje,“ říká.

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Fotogalerie
67 fotografií