Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krvavá střelba v rodinné restauraci: Útok v Seattlu nepřežila žena, hoch bojuje o život

Aktualizováno -
23. ledna 2020
07:40
Autor: ČTK, yks - 
23. ledna 2020
05:34

Nejméně jeden člověk přišel o život a dalších pět jich bylo zraněno při střelbě v Seattlu v americkém státě Washington. S odvoláním na sdělení policie o tom informovala agentura Reuters. Zpravodajský web BBC s odvoláním na hasiče uvedl, že na místě zemřela žena a další oběti byly ve vážném stavu převezeny do nemocnice. Po pachatelích policie stále pátrá.

Policie bližší podrobnosti k incidentu, který se stal na chodníku v čtvrti lemované obchody, neuvedla. Místní televizní stanice KOMO-TV ale s odkazem na svědky uvedla, že se na ulici hádali dva muži, kteří nakonec proti sobě vytáhli zbraň. V jejich blízkosti ale bylo mnoho kolemjdoucích.

Všichni postřelení byli podle KOMO-TV náhodní svědci, zatímco oba střelci z místa činu uprchli. „Byla to čirá panika,“ uvedl svědek, který se představil jako Bill a poznamenal, že slyšel střelbu a následně viděl lidi utíkat. „Nikdy jsem nic takového neviděl,“ dodal.

Zemřela žena ve středním věku

Policie v Seattlu na twitteru napsala, že detektivové vyšetřují incident, při kterém bylo šest lidí zraněno, z toho jeden smrtelně.

Mluvčí hasičů uvedl, že střelnému poranění na místě podlehla žena ve věku kolem 40 až 50 let.

Mluvčí místní nemocnice uvedla, že sedm obětí střelby bylo převezeno na urgentní příjem. Podrobnosti o jejich zdravotním stavu ale nesdělila.

Podle KOMO-TV je mezi zraněnými devítiletý chlapec. Vážně zraněna byla podle televize také pětapadesátiletá žena. Dva pachatelé jsou podle stanice stále na útěku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Tubera ( 23. ledna 2020 08:33 )

Cigaretový kouř je dynamickým komplexem více než 4000 plynných i pevných látek vzniklých nedokonalým spalováním cigaret. Obsahuje 43 prokázaných karcinogenů (mezi nejznámější patří dibenzantracen, benzo-a-pyren, dimetylnitrosamin, dietylnitrosamin, vinylchlorid, hydrazin, arsen, kadmium[1]) dále velké množství kokarcinogenů, promotorů nebo suspektních karcinogenů, mutagenů, alergenů a toxických látek. Dále je bohatý na oxid uhelnatý. V kouři se také zároveň nachází malé množství těžkých kovů, kyanovodíku a pro tabákový kouř specifické nitrosaminy.[2] Zároveň tabákový kouř obsahuje také radioaktivní látky (Polonium 210, Olovo 210) díky nimž se plíce silného kuřáka který vykouří 2 krabičky denně ozáří jako při rentgenu plic už za 6 dní.ZAPALTE SI

Pohybovenadany ( 23. ledna 2020 06:48 )

A jak je to s nasi Terezou ? Kdy si pro ni Jagr pojede ?

Zobrazit celou diskusi