Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řídíme člun, tvrdili opilí muži záchranářům, kteří je na Mladoboleslavsku vytáhli z auta v potůčku

Autor: rc - 
18. října 2020
11:31

Záchranáři zasahovali v neděli dopoledne na Mladoboleslavsku u opravdu bizarního případu. V bahnitém potůčku asi tři metry pod vozovkou bylo nalezeno auto, v němž se nacházeli dva muži. Oba dva byli podchlazení a jevili známky intoxikace. Záchranářům tvrdili, že řídili člun! 

Středočeské záchranáře v neděli ráno kontaktoval očitý svědek s tím, že na Mladoboleslavsku bylo nalezeno auto, které se nachází v bahnitém potůčku asi tři metry pod vozovkou.

Poté, co záchranáři na místo dorazili, zjistili, že se v autě nachází dva muži. „Ve vozidle se nacházeli dva podchlazení muži, kteří jevili známky intoxikace. Dle jejich výpovědi se měli do strouhy dostat už včera a chvíli zkoušeli bahnem a vodou jet,“ uvedli středočeští záchranáři v prohlášení na facebooku.

Podle výpovědi obou mužů se měli domnívat, že řídí člun, ovšem auto je neposlouchalo a daleko bahnitým potůčkem nedojelo! „Záchranáři mužům ošetřili jejich lehká poranění a po nezbytné péči a zajištění jejich tepelného komfortu je přepravili do mladoboleslavské nemocnice,“ dodali záchranáři.  

policoa@gmail.com ( 18. října 2020 19:35 )

LSD k volantu nepatří.

offline ( 18. října 2020 18:11 )

Plaváčci...

BTri ( 18. října 2020 16:17 )

Havel nemůže za váš pos.aný život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání