Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V krabici od pizzy na chodníku našli novorozence: Měl u sebe tragický vzkaz

Autor: red - 
18. října 2020
08:02

Šokující nález čekal na kolemjdoucí na chodníku ve městě Tlaltenango ve středním Mexiku. V krabici od pizzy leželo jen týden staré miminko. Bylo zabaleno do deky a ležel u něj srdcervoucí vzkaz.

„Postarejte se o mého vnuka. Moje dcera zemřela během porodu a já se o něj nemůžu postarat. Doufám, že bude mít lepší život, Bůh mi odpusť,“ stálo na kusu papíru, který byl přiložen teprve u týdenního chlapečka.

Nálezci okamžitě zburcovali sociální pracovníky a dítě bylo převezeno do nemocnice. Mexická agentura pro civilní ochranu zveřejnila fotografii chlapečka na sociálních sítích. „Život tě formuje, ale nepřipravuje tě na takovéto situace,“ stálo v příspěvku, který sdílely tisíce lidí.

S chlapcem v náruči se vyfotil také starosta města Tlaltenango. Uvedl, že byl chlapec pokřtěn a dostal jméno Angel Gabriel, podle strážného anděla, který při chlapci musel stát, a slíbil, že o výdaje na chlapcův život se bude starat tak dlouho, jako to bude potřeba. „Může mít slušný život s příkladnými adoptivními rodiči,“ napsal starosta Miguel Angel Varelo Pinedo.

jaja1973 ( 18. října 2020 21:29 )

Dana Lattova ( 18. října 2020 19:53 )

Altingerka ( 18. října 2020 17:11 )

Kristova noho 😂😂😂😂

miroslava13 ( 18. října 2020 14:43 )

jsem ráda, že se u nás našel pan Hess. že už díky němu nebude muset žádné dítě zemřít jako nechtěné. zasloužil by si nějaké ocenění!!!! třeba 28.října.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání