Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná policejní honička: Chlapec (11) ukradl školní autobus a dal se na úprk!

Autor: shp - 
13. října 2020
16:29

K neuvěřitelnému incidentu jako z bláznivé komedie došlo ve městě Baton Rouge nalézajícím se v americkém státě Louisiana. Teprve jedenáctiletý chlapec tam ukradl školní autobus, se kterým se vydal na divokou jízdu. Policii unikal přibližně půlhodinu.

Policie dostala hlášení o ukradeném školním autobusu v neděli před 11. hodinou dopolední, uvedla místní televizní stanice WBRZ. Policie hocha pronásledovala asi půlhodinu necelých 21 kilometrů, než nezletilý zloděj a pirát silnic s vozem záměrně havaroval.

Naboural s ním do stromu a plynovodu. Během karambolu se ale naštěstí nic vážného nestalo. Policie v pondělí následně prohlásila, že ve voze nebyly žádné klíčky a byl upraven na ruční nastartování tlačítkem. Odjet s ním proto nebylo nic obtížného ani pro neposedné dítě.

Policistům ukázal prostředníčky

Strážci zákona také uvedli, že chlapec je tak malý, že se domnívají, že při jízdě musel stát, aby dosáhl nohou na plynový pedál. Když ho zadrželi, ukazoval údajně zběsile policistům své prostředníčky. Nakonec ale skončil v želízkách, odkud putoval do ústavu pro nezletilé delikventy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání