Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babička (†71) nečekaně zemřela: Vnoučci žili týden v domě s mrtvolou!

Babička (†71) nečekaně zemřela: Vnoučci žili týden v domě s mrtvolou!
Babička (†71) nečekaně zemřela: Vnoučci žili týden v domě s mrtvolou!  (Autor: Reprofoto CBS DFW)
Autor: jel - 
30. září 2020
19:59

Connie Taylorová (†71) z Talty v Texasu si adoptovala své dva vnuky (5 a 7) a žila s nimi ve svém domě. Babička však začátkem září nečekaně zemřela a chlapci žili v domě s její mrtvolou téměř týden.

Paní Taylorové se udělalo zle, vnuci později vypověděli, že nedokázali odemknout její telefon, aby přivolali pomoc. Po dobu dalších pěti dnů žili chlapci v domě i s mrtvolou babičky. Naštěstí byli schopni se o sebe postarat, myli se, jedli a také se převlékali. Jejich nepřítomnost ve škole však zarazila učitele, který se rozhodl chlapce zkontrolovat.

„Věděli, že je něco špatně. Na babičku byli zvyklí, proto když nedostali odpověď, bylo jim jasné, že se něco děje,“ řekla Kristen Zastoupilová z místní školní správy. „Chlapci jsou nyní v pěstounské péči,“ dodala.

Předpokládá se, že paní Taylorová zemřela přirozenou smrtí, ale přesnou příčinu určí až soudní pitva. Policie uvedla, že vzhledem ke traumatu, které děti utrpěly, jsou na tom dobře. Podle rodinného přítele se k nim babička vždy chovala laskavě a velmi je milovala. Podrobnosti o rodičích chlapců nebyly zveřejněny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání