Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík chtěl znásilnit, zavraždit a sníst mladou dívku: „Ochotného dodavatele“ našel snadno

Mladík chtěl „vyzkoušet“ nekrofilii a kanibalismus. Naštěstí mu to nevyšlo.
Mladík chtěl „vyzkoušet“ nekrofilii a kanibalismus. Naštěstí mu to nevyšlo.  (Autor: Policie)
Autor: ran - 
4. října 2020
19:36

Byl to děsivý inzerát. Chtěl znásilnit, zabít a sníst 13letou dívku a v tmavých hlubinách internetu hledal někoho, kdo mu to umožní. Na místo setkání si přinesl nůž a pytel na odpadky...

„Rád bych zkusil nekrofilii a kanibalismus, chtěl bych poznat, jaké je někomu vzít život. Jestli se chcete nechat zabít, jste z USA (nejlépe z jihu) a můžete přijet autem, napište mi.“ Tak zněla hororová nabídka, kterou umístil Alexander Nathan Barter (23) z Texasu na tajnou část internetu využívanou podsvětím, na takzvaný „darknet“.

Brzy se mu ozval muž, který se mu představil jako otec 13leté dívky. Mezi 9. a 19. říjnem 2018 si mezi sebou vyměnili řadu zpráv. Barter se v komunikaci stále vracel ke svému zvráceného úmyslu a začal s dívčiným otcem plánovat, jak zločin provedou.

Absolvent střední školy muže instruoval, jak se nejlépe dostat z Floridy na určené místo v Texasu. Vymyslel i záminku, aby dcera s cestou souhlasila. Řešil rovněž, jak se zbavit důkazů o činu a další podrobnosti. Schůzka se nakonec opravdu uskutečnila.

Barter na ni dorazil s nožem, pytlem na odpadky, mobilem a tabletem. Naneštěstí pro něj a naštěstí pro všechny ostatní byl údajný otec 13letého dítěte ve skutečnosti tajný agent Mark Dawson. Pak spadla klec a muže obžalovali. Nyní byl konečně odsouzen. Dostal 40 let za mřížemi. 

„Během své více než dvacetileté kariéry jsem nezažil morálně zkaženější a děsivější případ zločinného spolčení,“ řekl Dawson. „Tento otřesný případ ukazuje, že řeči na internetu nejsou vždy jen řečmi,“ podotkl k případu prokurátor Stephen J. Cox po Barterově odsouzení. Po odpykání trestu v roce 2060 ohavného zločince navíc čeká přísný doživotní dohled.

Jirik-ta ( 4. října 2020 21:18 )

hafblaf ( 4. října 2020 20:32 )

Může snad mít na tohle monstrum někdo jiný názor, než utratit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání