Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželé uvěznili a utýrali Maxe (†12) v hrůzné kobce: Nikdy nepoznal lásku ani péči

Autor: jel - 
16. září 2020
18:44

Maxwell Schollenberger z Pennsylvanie zemřel v hrozném vězení, v němž strávil roky. Byl neuvěřitelně vyhublý a zbitý. Někteří jeho sourozenci neměli vůbec tušení, že v domě je! Policie zatkla Maxova otce a jeho partnerku.

Podle vyšetřovatelů byl nebohý chlapec držen v místnosti plné výkalů, když našli jeho tělo, byl brutálně zbit a byl neuvěřitelně vyhublý, před smrtí se prý ani neudržel na nohách. Celou dobu byl navíc v místnosti držen po tmě, okno bylo totiž zatemněné, a na posteli, která byla jediným nábytkem v žaláři, se našly stopy drápů! 

Sourozencům prý rodiče řekli, aby Maxe ignorovali a přinejmenším jeden z nich tvrdil kriminalistům, že ani nevěděl, že chlapec v domě je! „Tento malý dvanáctiletý chlapec nikdy ve svém životě nepoznal lásku milující rodiny,“ řekl novinářům okresní prokurátor Pier Hess Graf. „Maxwell Schollenberger existoval, nelze to ani nazvat žitím, existoval pouze ve stavu věčného utrpení,“ dodal.

Před svou smrtí prý nikdy nechodil do školy a jeho tělo bylo objeveno až poté, co se otec zmínil o jeho smrti sousedovi a ten zavolal policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání