Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tomáš upozornil ochranku v Tescu, že nemá roušku: Ty mr*ko, křičel sekuriťák a plival na zákazníka

Autor: VaB - 
15. září 2020
16:42

Tomáš šel do Tesca ve Vysokém Mýtě vrátit lahve od piva a koupit si vodu. U vstupu napomenul člena ochranky, že nemá správně nasazenou roušku. Odpovědí bylo agresivní jednání, vyhrožování a plivání. Se vším šel na policii. 

Mladý Tomáš Brůna přišel do obchodu Tesco ve Vysokém Mýtě s tím, že vrátí lahve od piva a koupí si pití. U vstupu do obchodu napomenul muže z ochranky, že nemá správně nasazenou roušku. Měl ji pod bradou, ústa a nos měl odkryté.  

V souvislosti s koronavirem je každý povinen ve vnitřních prostorách nosit roušku nebo jinou pokrývku dýchacích cest. Tomáš si všechno natáčel. „Hej, poslouchej, ty koště, ten telefon si smažeš, než ti ji tady vypálim. Máš zákaz, vole, tady točit cokoliv,“‎ řekl Tomášovi muž z ochranky. 

Tomáš ho opět proto upozornil, že má mít nasazenou roušku. Odpověď? „Ty koště jedno zku*vený! Ty mr*ko,“‎ pokračoval člen ochranky. Tomáš si vše natáčel proto, že se s mužem už setkal, tehdy ho také upozornil, že nemá roušku. Reakce byla dost podobná. 

„Včera, když jsem tam šel, tušil jsem, že to bude stejný jako dny předtím, tak jsem zapnul mobil, ať se s tím videem můžu pak obrátit na managera,“‎ uvedl pro Blesk.cz Tomáš. 

Plivl na něj

Na druhém záznamu je vidět další agresivní reakce. Starší muž z ochranky se neustále pohybuje kolem Tomáše. V době, kdy vyndaval lahve z košíku, na něj neustále slovně útočil, nadával i na jeho matku. „Co, točíš si to?“‎ ptal se. Poté na Brůnu naběhl s pěstí, že by ho chtěl udeřit. To si ale asi rychle rozmyslel. 

Poté opět požadoval, aby smazané záběry smazal. „Točíš mě bez mého vědomí,“‎ hlásal. „A vy na mě útočíte,“‎ odpověděl Tomáš. U vchodu se pak připravoval, že by se s Tomášem chtěl prát. „Děláš frajery, tak pojď. Dělej, ty koště,“‎ pokřikoval. 

Po další slovní rozepři Tomáše muž poplival a vzápětí nato utekl. Hned se ale vrátil. „Nevím, jestli je u vás doma normální flusat na normální lidi. Obzvláště v době koronaviru,“‎ říká Tomáš na videu.  

Lidské selhání! 

Blesk.cz se obrátil na tiskového mluvčího Tesca Václava Koukolíčka s tím, zda celý incident prověřují. Ten chování člena ochranky označil za lidské a profesionální selhání. „Jeho chování je naprosto nepřípustné. V reakci na to jsme okamžitě požádali agenturu, z které tento pracovník pochází, aby s ním ukončili veškerou spolupráci pro naší společnost. Zákazníkům se za jeho chování velice omlouváme,“‎ uvedl Koukolíček. 

sacred10 ( 16. září 2020 16:37 )

Tenhle sráč by potřeboval potkat mě!

goblin ( 16. září 2020 10:10 )

Profesionál by mu sebral mobil a smazal, protože tam nemá co fotit.

pajato73 ( 16. září 2020 09:27 )

s udavanim to nema nic spolecneho. Kdyz mam povinnost nosit masku abych chranila ostatni, tak mam pravo pozadovat od ostatnich, aby ji taky nosili. A v prvni rade tam, kde se to musi a oni jako zamestnanci to maji jako povinnost! O tom zadna diskuse! A jaho chovani jako security taky neni profesionalni, takze premyslej, nez napises takovou hloupost!

Kazin ( 16. září 2020 05:20 )

A ještě jedna věc .Jeslí věříte ,že Tomáš slel vrátit jen sklenky nevěřte.Sel vyloženě provokovat.A další kumpáni krást.Neni tak čistý 😉

Kazin ( 16. září 2020 05:07 )

No tak paráda a to je co rikam dnes nepotřebujeme STB.Staci jeden Tomáš a udávání je tady .Tak škoda když už pokutu tak mu ji měl securitak pořádnou uvalit.Ale nedivím se Český národ je národ udavačů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání