Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pohřešované Čechy v Itálii našli mrtvé! Markéta (†17) a její přítel Tomáš (†40) se prý utopili

Autor: VaB - 
4. září 2020
15:10

Z italského města Martinsicuro přišla tragická zpráva! Markéta (†17) a její přítel Tomáš (†40), po kterých se několik dní pátralo, se utopili! Z krásné dovolené se tak už nikdy nevrátí. Před hotelem zůstalo jejich auto. 

Prvního září přišla z Itálie informace o tom, že se v tamním moři utopila pětadvacetiletá žena, která měla pocházet z České republiky. Podle italského webu Corriere.it měla na těle velké řezné rány, patrně od ostrých předmětů ve vodě. 

Informace o utonulé Češce se potvrdila, vše je ale trochu jinak. A příběh je daleko tragičtější, než to vypadá! Utopenou dívkou je podle Ilrestodelcarlino.it teprve sedmnáctiletá Markéta! Policie pátrala i po jejím příteli, v apartmánu ho totiž nemohli najít. Zburcovali tak pátrání na moři. 

Jeho tělo moře nakonec také vydalo, jde o Tomáše (†40), bývalého vojáka. Se svou přítelkyní Markétou vyrazili do Itálie na dvoutýdenní dovolenou, ze které se ale ani jeden z nich nikdy nevrátí. Litoměřice, kde bydlí, jsou od Martinsicura vzdáleno asi 1300 kilometrů.

Před dvoupatrovým apartmánem, kde se ubytovali, zůstalo jejich černé auto. Policie podle webu Ilrestodelcarlino.it nařídila pitvu Markéty. Ta následně ukázala, že se utopila. Těla se nacházela asi 20 kilometrů od sebe. Jak zemřel Tomáš, zatím není jasné. Policie případ šetří, není totiž jasné, zda si pár vypůjčil loď, jak naznačují rodinní přátelé, a měl nehodu, či zda se na moře vydali pouze na nafukovací matraci, jak tvrdí podle italských médií svědek.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání