Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kráska s přítelem málem zabili mladíka: Utrhli mu ucho a nechali ho v kaluži krve

Autor: DH - 
1. září 2020
19:54

Australská policie obvinila z brutálního napadení nožem mladý irský pár. Muž (23) a jeho šestadvacetiletá přítelkyně měli stát za útokem na třicetiletého Australana Olivera Solana. Po útoku zůstal od krve s useknutým uchem a řadou bodných ran.

K útoku mělo dojít v sobotu okolo 20:40 v jednom z bytových domů ve čtvrti Randwick v australském Sydney. Třicetiletého Olivera Solana tu našli sousedé, jak leží na zemi v kaluži krve a není schopen se hýbat. Muž byl následně převezen do nemocnice a po náročné operaci je ve stabilizovaném stavu.

Policie následně za čin zadržela dvě osoby, třiadvacetiletého Patricka Earla a jeho o tři roky starší přítelkyni Katie Murtaghovou. Podle vyšetřovatelů mělo mezi Earlem a Solanem dojít ke slovní potyčce. Server Daily Mail uvádí, že první měl útočit Solane a poranit Earlovi ruku. Krásná Katie proto zavolala svému příteli pomoc, tu vpustila do bytu a následně se schovala v ložnici.

Na útěku nyní zůstávají čtyři muži, kteří rovněž stojí za pobodáním Australana. Útok na něj byl tak brutální, že na místě činu zůstalo údajně ležet i jeho ucho, o které přišel. Policie proto nabádá veřejnost a prosí ji o pomoc. Všichni hledaní mají být původem z Irska.

Na internetu se objevilo i video se záběry z místa činu, které pořídily bezpečnostní kamery. Je na nich vidět bezvládné tělo muže a všude okolo i stříkance od krve. Stejné záběry obohacené o další detaily má k dispozici i soudce, který mladšího muže může poslat za mříže i na 25 let. Jeho překrásná přítelkyně na tom bude asi o trošku lépe, ale policie tvrdí, že o všem musela vědět a sama se i zasloužila o brutalitu útoku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání