Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Byla smrt mámy (†44) a Lucinky (†4) s Aničkou (†6) nehoda? Mariina dcera se znovu ozvala

Autor: yks - 
12. srpna 2020
11:18

Při obrovské tragédi loni na Liberecku zemřela máma Marie H. (†44) a její dvě dcerky, Lucinka (†4) a Anička (†6). Její dcera Mája vzápětí uveřejnila video, ve kterém uvedla, že její matka podle ní havarovala s dětmi úmyslně. Policie nyní případ odložila s tím, že důkazy verzi o rozšířené sebevraždě nárazem ve vysoké rychlosti do popelářského vozu neprokázaly. Nehoda tak patrně byla obrovské neúmyslné neštěstí. Jak na to Marie reagovala?

„Jsem přesvědčena (a nejen já), že nehoda byla vinou mámy, a to účelná,“ napsala krátce po tragédii na sociální sítě dcera řidičky, která spolu se svými dvěma malými dcerami tragicky havaroval na rovném úseku silnice z Liberce do Mníšku u Liberce. 

Sdílela obavy svého otčíma, který usiloval o to, aby mu soud svěřil do péče obě malé holčičky. Domnívala se, že údajně labilní matka havarovala úmyslně ve chvíli, kdy měla Lucinku a Aničku odevzdat jemu. Napovídal tomu i tachometr, který se údajně zasekl na rychlosti 180 km/h. Mariini příbuzní a přátelé byli opačného názoru. Policie nyní vydala zprávu, podle které se úmyslné zavinění nehody neprokázalo.

„Kromě jiného nebylo prováděnými šetřeními prokázáno, že řidička dopravní nehodu způsobila úmyslně,“ uvedl krajský liberecký policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

„Na základě zjištěných důkazních prostředků na místě tragické dopravní nehody, výsledků znaleckých expertíz a zkoumání soudních znalců byl případ odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání,“ dodal mluvčí policie.

Na to reagovala dcera zemřelé ženy zprávou, kterou uveřejnila na sociálních sítích. „Vím, že důkazů bylo dost a celé vyšetřování trvalo zhruba osm měsíců. Přesto bylo odloženo jako nehoda. Nechci připomínat detaily, prosím, udělejte si názor sami," píše Mája, ale dodává, že není v jejích silách odporovat a nyní to ani není možné.

 

Příspěvek, kterým by ráda vše uzavřela, obsahuje slova poděkování všem, kdo jí a jejím blízkým byli v těžkých časech oporou. „Toto je skutečně oznámení ukončující celou záležitost na internetu. Poprosím vás o akceptování a přijetí celé věci,“ uzavírá mladá žena svůj příspěvek. 

 

 

 

 

vencakurnaa ( 12. srpna 2020 17:11 )

SOUHLAS s Názorem Hasičky Jany.... aby to někdo nechápal jinak.

vencakurnaa ( 12. srpna 2020 17:00 )

..a UPŘÍMNĚ, FÍZLŮM - nevěřím ani Dobrý Den - o5 VLASTNÍ ZKUŠENOST - Co mohou to do 30. dní ODLOŽÍ takže

vencakurnaa ( 12. srpna 2020 16:58 )

Já se ji nedivím, jestli ( pseudo MATKA - VRAŽEDKYNĚ ) ji připravila o sestřičky a jsem rovněž přesvědčen, že ANO - tak chce nejen pozemskou SPRAVEDLNOST. Ovšem pokut to ÚDERNÁ FÍZLÁRNA - odloží NIKDO JIM NEDÁ ANI KORUNU za Léky od PSYCHOLOGA či PSYCHIATRA s DOŽIVOTNÍMI NÁSLEDKY nejen OTCE dětí, ale i Dcery !!! Policejní verdikt bych ZPOCHYBNIL i kdyby to mělo jít do ŠTRASBURKU !

jajas ( 12. srpna 2020 13:51 )

Názory se různí, nicméně nechápu, proč holka trvá na své verzi, když je paní mrtvá....takže je vyšetřování logicky zastaveno. Jestli je pro ni lepší žít a usínat s tím, že ta smrt byla plánovaná, je to její věc. Jen si říkám, proč do toho pořád ryje (k.r.a.v.ě.n.k.a.), když tím nic nevyřeší, jen by se to omílalo furt dokola.

hasickajana ( 12. srpna 2020 13:22 )

pokud si mohu udělat názor pouze z informací, které mám z médií, nemůžu si pomoci, ale ta nehoda je zarážející - tzn. věřím té dívce

takže níže uvedené příspěvky typu kravěnka a koza blbá mi přijdou mimo mísu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání