Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovaná Lucie (†35) záhadně zemřela v Rovensku: Dojemný vzkaz do nebe!

Autor: ran - 
7. srpna 2020
05:01

Mladá maminka dvou dětí Lucie J. (†35), kterou našli na konci července v Rovensku pod Troskami mrtvou, možná zemřela násilnou smrtí. Policejní vyšetřování sice ještě neskončilo, ale pozůstalí mají jasno. Lucie odešla jako milovaná maminka a oblíbená kamarádka, na kterou přátelé dojemně zavzpomínali na facebooku.

Zmínku o násilné smrti ženy z Liberecka nechali její příbuzní napsat i na parte. Zatím se na sociálních sítích strhla lavina vyjádření upřímných soustrastí od jejích známých, kamarádů a kamarádek, ale i od úplně neznámých lidí. Lucii hledalo tři dny 50 policistů a hasičů, z Prahy přiletěl také vrtulník s termovizí. 

Příbuzní a kamarádi si přejí, aby možného vraha policisté brzy vypátrali - pokud se tedy prokáže, že smrt nenastala bez zapříčinění druhou osobou. Jedna kamarádka v dojemném vyznání na facebooku Lucii popsala jako člověka, který pro ni hodně znamenal.    

„Vzpomínku na tebe mi nikdo nevezme. Byla jsi úžasná žena, skvělá matka, báječná kamarádka, týmový hráč a i tak jsi zůstala sama sebou. Vždy sis mě vyslechla, pomohla, rozesmála. Když z tvých úst vyšlo pár tónů, měla jsem husí kůži, tvůj hlas bylo jedno velké pohlazení. Navždy budeš v mém srdíčku. Mé poslední přání pro tebe... Aby byly tvé děti silné, a skvělé jako ty. Mám tě moc ráda, Lucinko,“ vzkázala Lence Jitka K. „Přesně… Úžasná holka,“ souhlasila Veronika S.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání