Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jezdci na vodních skútrech smetli paní na nafukovačce: Zranili ji a ujeli!

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Blesk / Denisa Hamerníková)
Autor: ČTK - 
29. července 2020
09:31

V úterý museli záchranáři ošetřovat zraněnou ženu na přehradě. Tři muži na vodních skútrech ji zranili, když plula na lehátku. Z místa incidentu potom bezohledně ujeli. Případem se zabývá policie.

Vodní záchranáři v úterý na Slapské přehradě ošetřovali ženu, kterou ve vodě na lehátku poranil vodní skútr. Pachatelé ženě neposkytli pomoc a ujeli. Případem se bude zabývat policie kvůli podezření ze spáchání několika trestných činů, informoval mluvčí záchranářů Daniel Vičan.

Nehoda se stala kolem poledne poblíž Častoboře. Tři muži na vodních skútrech mířili podle svědků rychle ke koupajícím se lidem. „Se skútrem prováděli nebezpečné a nepovolené manévry v plavební dráze, které zapříčinily shození plavkyně z lehátka a pravděpodobně i její následná zranění. Všechny tři skútry pokračovaly dál v jízdě a ani jeden z aktérů nehody zraněné ženě neposkytl žádnou pomoc,“ uvedl Vičan.

Žena utrpěla krvácející zranění, záchranáři ji po ošetření přepravili do nemocnice k dalšímu vyšetření. Vičan připomněl, že akrobatické kousky na skútrech lze na Slapech provádět jen na vyhrazených místech.

Vodní záchranáři spadající pod Český červený kříž se na Slapech zaměřují na technické a záchranné akce ve vodě. Jde o dobrovolnou činnost, kterou její členové dělají ve volném čase. K dispozici mají dva zásahové čluny a vodní skútr.

horaIysa ( 30. července 2020 06:26 )

Podívejte se třeba na mně. Já si vesele využívám všech vymožeností havloidního kapitalismu, mám nový západní auto místo Tráboše, mám rychlej internet, kde můžu kritizovat co chci a házet špínu na koho chci, kdybych nebyl líná lemra, tak si můžu tady koupit co chci a nemusím nic shánět po Tuzexech, nebo ilegálně ze západu, jedu, nebo letím kam chci, když na to mám, když ne, tak si půjčím, nevrátím a mám aspoň důvod nadávat na exekutory, když mi oblepí barák, kterej mám konečně vybavenej tak, jak jsem chtěl a ne dederoňáckejma srágorama a sovětskou špičkovou elektronikou. A díky tomu všemu ještě můžu na ten prohnilej kapitalizmus nadávat. Fakt je ten, že už se nemůžu nechat živit těma, který nejsou líný a makaj, ale musím sám hnout zadkem, abych nechcípnul hlady. Tyto výsady mají pouze cikáni, což mně na tom havloidním kapitalismu štve. Totiž to, že jsem bílej.

Arany ( 29. července 2020 10:46 )

Výsledek havloidní a magorovské výchovy. Kvete tu bezohlednost, tak jak v politice.

PavelSki ( 29. července 2020 09:51 )

Si myslím, že je rychle ztotožněj, pokud byly skutry z půjčovny, tak ještě rychleji.

Jen ten nápis "ilustrační foto" měl být velký, jinak lidi začnou hledat podle fotky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání