Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka měla sex s pitbulem a pak oběsila své dvě děti (†4 a †8): Hrozí jí trest smrti!

Autor: shp - 
13. července 2020
19:47

Zachovala se jako bezcitné zvíře a možná za to zaplatí vlastním životem. Perverzní matka Lisa Snyderová (36) z amerického Berks County v Pensylvánii je obviněná z dvojnásobné vraždy svých dětí poté, co se uchýlila k zoofilnímu sexu s pitbulem. Hrozí jí za to trest smrti.

Snyderová se nejdříve oddávala sexuálním radovánkám s pitbulem. Když na ní zvíře vykonávalo orální sex, vyfotila si ho při tom a odpornou fotografii poté poslala neznámému muži po facebooku. „Koukej, tati, líže mi frn*u,“ napsala mu. Policie později našla snímek v jejím telefonu.

Oběšeni na vodítku

I když se z jejího počínání normálnímu člověku zvedá žaludek, není to zdaleka to nejhorší, co měla provést. Žena je totiž obviněná z vraždy svých dvou dětí – dcery Brinley (†4) a syna Connera (†8). Děti podle obžaloby postavila na židle, dala jim vodítko kolem krku a následně je oběsila.

Když byly děti nalezeny mrtvé, tvrdila Snyderová, že Conner zavraždil nejdříve svou sestřičku. Poté se měl podle ní zabít sám kvůli šikaně ve škole. Matka tvrdila, že jí syn povídal o tom, že chce zemřít, ale nechce odejít sám. Jejím lžím ale nikdo neuvěřil. Policejní vyšetřování odhalilo, že chlapec měl hodně přátel.

Matka: Zaplaťte mi právníka

„Conner nebyl schopný to udělat sám. Nebyl to schopný udělat své sestře,“ prohlásila podle The Morning Call žalobkyně Margaret McCollumová u soudu. Ten nadále pokračuje. Snyderová tvrdí, že si nemůže zaplatit vlastního právníka, potřebuje proto přiděleného advokáta placeného z peněz daňových poplatníků.

Uživatel_5575406 ( 15. dubna 2022 12:55 )

Panebože ona zoofilka, ale bestialistka, naučte se významy těchto pojmů, než o nich něco napíšeš. Zoofilové jsou ti, kteří mají vztahy se zvířaty a jsou jimi sexuálně přitahováni. Bestialisté jsou úplný opak, ti mají sex se zvířaty jen pro své vlastní potěšení, vůbec je nezajímá, jak se to zvířeti líbí, nebo nelíbí, znásilňují je a často jim přitom aktu i záměrně ubližují. Ta holka, co ti znásilnila toho psa je bestialistka.

ruda43 ( 18. října 2020 06:56 )

Já myslel že to je u tebe doma..

oliiiii3 ( 3. srpna 2020 19:34 )

Chudinky děti, ta se měla mrcha zhoupnout, taková mrcha

kecamaprotiviru ( 28. července 2020 23:14 )

Levácká pakáž nak každou zvráceností z USA chrochtá blahem. Viz úchyláci pod čarou.
____­______­______­______­______­______­______­_____

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání