Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kodie (†10) nechala mamince srdcervoucí vzkaz a zabila se: Mám tě moc ráda, ahoj!

Autor: ran - 
13. července 2020
21:55

Pohřešovanou holčičku našli policisté ve vzrostlé kukuřici nedaleko jejího domova. Podle všeho si sama vzala život, když předtím nechala mamince neskutečný vzkaz. Vyšetřovatelé předpokládají, že smrt si holčička přivodila předávkováním léky, které si vzala s sebou na pole. 

„Mami, mám tě moc ráda, ale už to nezvládnu, ahoj,“ stálo na vzkazu, který napsala mamince v pondělí večer desetiletá Kodie Dutcherová. Holčičku našli v úterý bez známek života v kukuřičném poli v americkém Wisconsinu, když ji matka nahlásila jako nezvěstnou.

„Vzala si s sebou velké množství prášků, které jí lékař nepředepsal. Zřejmě se zabila jimi,“ řekl k případu pro televizi Fox6 místní policejní šéf Rob Sinden. Ale na přesné určení příčiny smrti bude třeba počkat, až budou známy výsledky pitvy a toxikologického rozboru.

Do pátrání se zapojilo pět týmů s drony i helikoptéra. Jednat musely rychle. Bohužel ale jejich nález všechny rozesmutnil. „Kdykoli, když je ve hře požití léků, musí se jednat obzvlášť rychle. Což jsme udělali, holčičce to už ale nepomohlo,“ doplnil Sinden.

„Jakmile se pohřešuje nějaké dítě, je v tom hodně emocí na všech stranách. Můžu vám říct, že jsme z toho nálezu nikdo v noci nespal. Tohle patří k věcem, na které se nikdy nedá připravit,“ vysvětlil.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání