Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivý útok zuřícího býka na maminku s děťátkem: Video zachytilo boj o život miminka!

Autor: ran - 
14. června 2020
18:05

Rozzuřený býk v Číně znenadání napadl na terase maminku s kojencem. Útok byl tak prudký, že jí vyrazil dítě z rukou. Miminko dopadlo na tvrdou zem a do boje s běsnícím zvířetem se pustila celá rodina.

Hrozivý útok rozzuřeného vodního buvola zachytila bezpečnostní kamera. Na začátku je slyšet křik ženy mimo záběr, jak se snaží uniknout před rohy obrovského samce, který se k ní rychle blíží. Žena se nachází na terase domu a drží miminko v náručí.  

Býk se však rychle přižene a ženou i s děťátkem nemilosrdně mrští o zeď. Ženě, které je asi kolem 30 let, při útoku dítě vypadne z rukou. Ná záběru je vidět, jak maličké dopadá hlavičkou na tvrdou podlahu.   

Pozor! Video obsahuje drastické záběry a není vhodné pro slabší povahy

Video  Býk napadl matku s kojencem v náručí. Jak se to všechno seběhlo?  - Reuters
Video se připravuje ...

Žena se zvíře snaží odstrčit, ale neúspěšně. Z útrob domu už tou dobou přispěchali na pomoc dva mužští členové rodiny a snaží se pomoci. Jeden z mužů vytahuje dítě býkovi zpod kopyt, druhému se nakonec daří býka i odehnat. Žena se v šoku rychle zvedá a i přes bolest v noze se utíká schovat dovnitř budovy.

Zuřivý útok se stal 19. dubna v městě Heyuan na jihu Číny. „Buvola venku chystali na porážku, utekl přímo ze silnice,“ řekl místní policejní mluvčí. Podle Mirroru se incident obešel bez vážnějších zranění.

amej ( 14. června 2020 19:25 )

Do toho býka asi bodali a týrali ho. Má krvavá zranění na hřbetě. Pak se není čemu divit. Každý udělá pro záchranu života cokoliv. Dostal se do úzkých a dál to nešlo. Akorát, že útočil asi na špatné lidi...

kralovna-vsech-mori ( 14. června 2020 18:35 )

Jasně, když lidi zavraždí a sežerou buvola tak to je v pořádku. Když ale bůvol pocuchá svým vrahům fasádu tak z toho je tragédie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání