Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lékaři byli v šoku: Muž přišel na pohotovost se sekáčkem v hlavě

Autor: DH - 
12. června 2020
15:01

Muž z Číny skončil na ambulanci poté, co mu někdo při rvačce zasadil úder do hlavy sekáčkem na maso. Ten se mu ovšem zaseknul v lebce. Ze zranění se zotavuje.

K události, nad kterou zůstává rozum stát, došlo v čínské provincii Hubei. Muž přijel na pohotovost Lidové nemocnice Chongyang ve městě Xianning v pondělí večer a byl celý od krve. Co se mu stalo ovšem – vzhledem k sekáčku zaraženému v hlavě – vysvětlovat nemusel.

Internet už rovněž obletěly i šokující snímky muže s ostrým kuchyňským nástrojem v hlavě, kterak leží na nemocničním lehátku. Krátce nato o incidentu informovala prakticky všechny velká čínská média. Odtud pak zpráva putovala do celého světa.

Podle posledních zpráv z místa je muž po operaci, je ve stabilním stavu a mimo ohrožení života. Jak uvádějí některé zdroje, k zaražení sekáčku do jeho hlavy došlo během souboje. Policie si případ převzala, ale vzhledem k tomu, že nikdo nic podobného nehlásil, bude složité viníka najít.

Podobný případ se ale v Číně nestal v poslední době poprvé. Začátkem tohoto týdne přivezli na pohotovost muže, který měl v hrudi zaražený šíp z profesionální kuše. Zbraň mu vystřelila, když na ní prováděl údržbu, a jeho srdce minula přibližně o centimetr. I tak mu ale ostrý nástroj propíchl levou plíci a zlomil dvě žebra. I on se ale po operaci zotavuje dobře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání