Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Noční můra modelky znetvořené kyselinou: Viníka pustí na svobodu!

Autor: jel - 
19. června 2020
23:04

Katie Piperová (36) se chtěla stát úspěšnou modelkou a ke splnění tohoto snu neměla vůbec daleko, jednou pro vždy jí ho však zničil žárlivý expřítel. Nasilnický muž se neváhal snížit k tak hrůznému činu, jakým je popálení kyselinou, aby se své bývalé partnerce pomstil. Nyní se Katie dozvěděla strašnou zprávu. Útočníka propustí z vězení na svobodu.

Katie měla naběhnuto na zářnou modelingovou kariéru, v roce 2008 se jí ale obrátil život naruby. Násilnický a zhrzený přítel David si po rozchodu s Katie najal muže, který jí chrstnul kyselinu sírovou do obličeje a způsobil jí tak rozsáhlé popáleniny. Expřítel David Lynch (44) a pachatel Stefan Sylvestre (31) za odporný útok vyfasovali oba doživotí. Katie absolvovala desítky plastických operací a po odsouzení obou mužů doufala, že tím její utrpění skončí. To se ovšem nestalo!

Žádné doživotí se totiž nekoná a útočník Sylvestre, který byl schopen tohoto odporného zločinu, a Katie jím zničil život, bude nyní propuštěn! Sylvestre byl uvězněn v roce 2009 na doživotí s tím, že z vězení se bude moci dostat nejdříve po šesti letech.

Už v roce 2018, po pouhých devíti letech byl propuštěn, svobody si však dlouho neužil, kvůli menší trestné činnosti opět skončil za mřížemi.

Nyní soud sdělil, že ho opět propustí. „Vzali jsme v úvahu okolnosti daného přestupku, výsledky soudního řízení, pokrok dosažený odsouzeným ve vězení a dalších důkazy. Došli jsme k závěru, že je možné pana Sylvestra opět propustit,“ zaznělo u soudu, který řešil útočníkovo propuštění na podmínku.

Po příšerném napadení musela modelka nosit masku a k léčbě popálenin potřebovala 40 operací. Její zvrácený bývalý partner si musí odsedět minimálně 16 let, než bude moci žádat o propuštění na podmínku. „Když na mě byla kyselina vylita, připadalo mi, jako bych hořela v pekle. Byla to jedna nepopsatelná, mučivá bolest,“ vylíčila po útoku Katie své pocity s tím, že měla pocit, že tehdy přišla o všechno. Navzdory všemu se však v roce 2015 vdala a s manželem vychovává dvě děti.

 

hulmihosoudruhu ( 20. června 2020 09:15 )

To jí Havel pocákal kyselinou?
Ty máš místo mozku jen lopatu kompostu, soudruhu.

nemocna ( 20. června 2020 05:41 )

Doživotí a propustí jej po 6 letech a druhého po 16 letech? co to je za debilní tresty? holka zničený život, utrpení po operacích a následky nepřehlédnuté, když rozhodnou soudci trest tak by měl platit 100% a né jej změnit snížit a propustit

Arany ( 20. června 2020 01:07 )

To je ten váš odporný kapitalistický svět. Rejdište Havla a jeho poskoků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání